Άγρια κόντρα στο twitter μεταξύ Αντώναρου και Χρυσοχοΐδη!

Άγρια κόντρα έπεσε στο twitter μεταξύ Αντώναρου και Χρυσοχοΐδη!
Πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρώην υπουργός αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις ενώ στις τοποθετήσεις του κ. Αντώναρου σχολίασε και ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης....
Η κόντρα ξεκίνησε μα βάση τοποθετήσεις του κ. Αντώναρου στο twitter
σχετικά με φήμες που θέλουν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να λοξοκοιτάζει προς ΝΔ μετά το διαζύγιο που -όπως φαίνεται- είναι πιθανό να πάρει με το ΠΑΣΟΚ.

«Ε, όχι να δώσουμε κ συγχωροχάρτι στο κύριο που δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο και τώρα αναζητεί εναγωνίως μελλοντική πολιτική στέγη. Η Νέα Δημοκρατια ούτε ήταν ούτε πρέπει να γίνει κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τους εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντες....» σχολίασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για τα σχόλια αυτά ενημερώθηκε ο κ. Χρυσοχοΐδης και… πήρε και αυτός το όπλο του: «O κ. Αντώναρος αντιπροσωπεύει ό,τι απεχθάνομαι στην πολιτική. Ένας εργολάβος του ψέματος και της συκοφαντίας. Και τότε που ήταν φυτευτός στο ρόλο του εκπροσώπου μίας ανεκδιήγητης κυβέρνησης και τώρα που αυτοανακηρύχθηκε σε Πάππα που μοιράζει συγχωροχάρτια. Φαιδρός, αλλά δεν μπορείς να γελάσεις μαζί του, γιατί ποιος γελά με τον "μεσαίωνα"».

Στις τοποθετήσεις, όμως, του κ. Αντώναρου εκφράστηκε και ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης. «Φοβάμαι ότι ξορκίζεις την πραγματικότητα. Ματαίως» τόνισε με νόημα ο κ. Ζώης.

Και ακόμη δεν έχουμε μπει ακόμη στην κρίσιμη βδομάδα με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και του προϋπολογισμού…
Keywords
Τυχαία Θέματα