FAZ : ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

Η συμφωνία για το τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα ενδέχεται να συναφθεί μέχρι την προσεχή Παρασκευή 14 Αυγούστου, αναφέρει δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, το οποίο επικαλείται πηγές της εφημερίδας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα...

μάλιστα, χθες Σάββατο η ελληνική πλευρά είχε "μία εξαιρετική συνεργασία" με τους δανειστές της στη διάρκεια διαπραγματεύσεων.
Η συζήτηση επί των προτάσεων για ένα τρίτο πακέτο θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη και στη συνέχεια να σταλεί για ψήφιση στο
ελληνικό κοινοβούλιο. Έπειτα, την Παρασκευή, το πακέτο βοήθειας πιθανώς να επικυρωθεί από τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής η νέα συνάντηση με τους θεσμούς
Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης θα έχουν νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους των θεσμών στις 2 σήμερα το μεσημέρι, μία συνάντηση που θα κρίνει εν πολλοίς το κατά πόσο είναι εφικτό να κλείσει η συμφωνία έως την Τρίτη, όπως επιθυμεί η Αθήνα.
Κατά την χθεσινή πολύωρη συνάντηση που ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και τελείωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, τέθηκαν επί τάπητος τα προαπαιτούμενα μέτρα και μεταρρυθμίσεις για την εκταμίευση της πρώτης δόσης του νέου δανείου από τον ESM, τα οποία "δεν περιείχαν εκπλήξεις" και θα έρθουν μαζί με τη συμφωνία στη Βουλή, ως ειδικό άρθρο και όχι ξεχωριστά, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Keywords
Τυχαία Θέματα