ΤΟ ''ΟΡΑΜΑ'' ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ...(σσ μαθητική εκθεση.Γελιο πολυ γέλιο)



Το «όραμά του για την Εθνική Ανάπτυξη» παρουσιίασε χθες ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς σε ειδική εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη...

«Πέρα από την οδυνηρή κρίση, έγιναν στην Ελλάδα κοσμογονικές αλλαγές. Πετύχαμε τη μεγαλύτρη μείωση ελλειμμάτων. Προωθήσαμε τις μεταρρυθμίσεις, η Ελλάδα ήταν πρώτη στις επενδύσεις το 2013. Μειώσαμε το χρέος,
περιορίσαμε τους τόκους, χωρίς να μεσολαβήσει χρεοκοπία. Οι τόκοι θα μειωθούν περαιτέρω το φθινόπωρο. Αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό. Μπήκαμε στο μνημόνιο το 2010, όταν οι αγορές αρνούνταν να μας δανείσουν. Τώρα μας αποδέχονται οι αγορές και βγαίνουμε από την εποχή των μνημονίων. Τώρα προχωρούμε στην ανάπτυξη. Μέχρι τώρα βάζαμε τα θεμέλια της ανάπτυξης. Τώρα χτίζουμε μια νέα Ελλάδα της ανταγωνιστικότητας, όχι του κρατισμού, μια νέα Ελλάδα που διεκδικεί και κερδίζει. Αυτή τη νέα Ελλάδα θεμελιώνουμε και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας γυρίσει πίσω στην κρίση και στα μνημόνια» υπογράμμισ ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Σαμαράς συνέχισε με την πρότασή του, απαντώντας στα βασικά ερωτήματα για το πώς θα προχωρήσουμε. Για πρώτη φορά υιοθετούμε Εθνικό Αναπτυξιακό Σχέδιο, σύγχρονο και ολοκληρωμένο, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή του προεκλογικού σποτ της ΝΔ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Βουλής κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Δημήτρης Αβραμόποιυλος, οι υπουργοί Δικαιοσύνης, Δημοσίας Τάξεως, Ναυτιλίας, Εργασίας, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτές του κόμματος και οι περισσότεροι υποψήφιοι του κόμματος για την Ευρωβουλή.
Για την εκδήλωση έχει κινητοποιηθεί η ΟΝΝΕΔ και η αίθουσα είναι γεμάτη από μέλη της νεολαίας.
Η εκδήλωση έχει τη θέση διακαναλικής που δικαιούται η ΝΔ, καθώς ο πρωθυπουργός επέλεξε να μην δώσει ανοικτή συγκέντρωση στα ΜΜΕ.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα