Συγκέντρωση εκπαιδευτικών στο Υπ. Παιδείας στις 10 π.μ.


Παράσταση διαμαρτυρίας για τη διαθεσιμότητα

Έχει οριστεί συνάντηση για το θέμα της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών με τον Υπουργό Παιδείας στις 10.30 π.μ.
Στο κάλεσμά της η ΟΛΜΕ σημειώνει: "Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς που είναι σε διαθεσιμότητα σε παράσταση...διαμαρτυρίας στο Υπ. Παιδείας στις 10 π.μ. Συνεχίζουμε τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις μας που ξεκινήσαμε από το περασμένο καλοκαίρι. Όλα
τα αιτήματά μας ισχύουν και είναι δίκαια. Λέμε όχι στην εξαθλίωσή μας.

Αντιστεκόμαστε στη διάλυση του δημόσιου σχολείου και των εργασιακών μας σχέσεων. Όχι στην αξιολόγηση-χειραγώγηση των εκπαιδευτικών και την κατηγοριοποίηση των σχολείων. Όχι στις αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις του ν.4186/13. Δημόσια δωρεάν παιδεία για όλους. Συνεργαζόμαστε με γονείς και μαθητές, με όλους τους εργαζόμενους για να στηρίξουμε τη δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση.

Καμία απόλυση εκπαιδευτικού στις 22/3/14. Να επιστρέψουν οι τομείς και ειδικότητες της ΤΕΕ που καταργήθηκαν. Όχι στο κλείσιμο σχολείων. Κανείς μαθητής έξω από το σχολείο. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Κανείς μαθητής, κανείς εκπαιδευτικός δεν περισσεύει. Να ανατραπεί η πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ με μαζικούς κοινωνικούς αγώνες.

Όλοι στις γενικές συνελεύσεις και τις κινητοποιήσεις και την απεργία.

Προτεινόμενο πρόγραμμα δράσης της ΟΛΜΕ

Συλλαλητήριο την ημέρα συνάντησης τρόικας με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Πέμπτη, 6/3/2014: Πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα με τρίωρη στάση εργασίας (11 – 2 μ.μ. και 2 – 5 μ.μ.) και πρόταση στις ΕΛΜΕ που θα οργανώσουν συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας να κηρύξουν συμπληρωματική τρίωρη στάση

Πραγματοποίηση Γ.Σ. των ΕΛΜΕ μέχρι 26/2/2014

Πέμπτη, 27/2/2014:Γ.Σ. Προέδρων των ΕΛΜΕ στην Αθήνα (Ξενοδοχείο “Electra Palace”, Ναυάρχ. Νικοδήμου 18-20, Πλάκα, Tηλ: 210 3370000) στις 10 π.μ.

Συμμετοχή στην48ωρη απεργία στις 13 – 14/3/2014 που έχει ήδη προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ

Στις Γ.Σ. των ΕΛΜΕ το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ εισηγείται το παρακάτω Πρόγραμμα Δράσης:

Συνέχιση των κινητοποιήσεων με Πενθήμερη απεργία 17/3 – 21/3

Μετά τις 21/3 θα ακολουθήσει κύκλος νέων Γ.Σ. για εκτίμηση της κατάστασης.
Keywords
Τυχαία Θέματα