Ολάντ: «Δεν θέλω να εμφανίσω αμέσως την Γκαγιέ»



ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΕΡΒΕΛΕΡ

Προσεκτικά σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος φέρεται να καθυστερεί να επισημοποιήσει την σχέση του με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, «για να μην πληγώσει» την πρώην σύντροφό του, Βαλερί...Τριερβελέρ.
Από την στιγμή που δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες του ειδυλλίου στο περιοδικό Closer, τον περασμένο Ιανουάριο, ο Φρανσουά Ολάντ είναι ιδιαιτέρως φειδωλός, αρνούμενος να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για
τα προσωπικά του και ζητώντας σεβασμό της προσωπικής του ζωής.
Μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού με την Βαλερί Τριερβελέρ, οι φήμες για το τι μέλλει γενέσθαι και για το αν θα επιλέξει ο πρόεδρος να μείνει εργένης για ένα διάστημα στα Ηλύσια, δίνουν και παίρνουν.

Πάντως όπως φέρεται να εξομολογήθηκε σε άνθρωπο του περιβάλλοντός του, ο Ολάντ, σκοπεύει να «χρίσει διάδοχο» την Γκαγιέ, αλλά δεν επιθυμεί να την παρουσιάσει επισήμως τόσο γρήγορα, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό Paris Match.

Πρόκειται άραγε για κίνηση τακτικής ή κατανόησης, απέναντι στην Τριερβελέρ, που πέρασε δύσκολα όταν δημοσιοποιήθηκε το ειδύλλιο και μάλιστα νοσηλεύτηκε με σημάδια κατάθλιψης;
Το περιοδικό Paris Match πιστεύει ότι ο Γάλλος πρόεδρος θέλει να είναι προσεκτικός και να προχωρήσει με «ρέγουλα» στις αποκαλύψεις, καθότι ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας της πρώην συντρόφου του, και μάλιστα ζητά από τις φίλες της να ασχολούνται ιδιαιτέρως μαζί της.
Η Βαλερί Τριερβελέρ πάντως φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Ολάντ, ο οποίος μετέβη στις ΗΠΑ άνευ επίσημης συνοδού, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά της και την αλληλογραφία της από το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Keywords
Τυχαία Θέματα