Σεx: 8 χάδια για πρωτόγνωρο 0ργασμ0!

Πριν 2000 χρόνια ίσως και περισσότερα οι ταοϊστές Κινέζοι γιατροί έγραφαν βιβλία για τον έρwτα και την αγάπη.
Ήξεραν ότι η καλή ερwτική ζωή ήταν απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία και των δυο φύλων.

Ο έρwτας δεν ήταν μονάχα απόλαυση. Ήταν το μέσο για τη διατήρηση της μακροζωίας.
Το ερwτικό ΤΑΟ η φιλοσοφία των Κινέζων για τον έρwτα έπεσε στα χέρια μας… Ισχύουν ή όχι οι πρακτικές που περιγράφει; Όταν ο Ευρωπαίος δεν μπορεί, ο Κινέζος ίσως ξέρει καλύτερα…
Ερwτικές συμβουλές από την Κίνα Νο 2:
Η σημασία του ερwτικού χαδιού.
Υπάρχει τεράστια διαφορά από την μηχανική ερwτική πράξη με μόνο τα γεννητικά όργανα κι απ’ τον έρwτα όπου συμμετέχει όλο το κορμί και οι αισθήσεις.
Προκειμένου να δώσει η ερwτική πράξη μια αληθινή ικανοποίηση, αποφασιστικό ρόλο θα παίξει η σωματική επαφή τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.
Ο έρwτας θα πρέπει να είναι μια αρμονική συνεργασία μεταξύ του άνδρα και της γυναίκας όπου τα χέρια καθώς και κάθε άλλο μέρος του σώματός μας δίνει και δέχεται ηδονή. Και να πώς:
Κάνοντας έρwτα, πρέπει τα χέρια και των δύο να χαϊδεύουν ακατάπαυστα, μέχρι να κουρασθούν και οι δύο και να θέλουν να κοιμηθούν.
Συνήθως τα στήθη κι η κλειτορίδα της γυναίκας είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία. Αλλά μην τα αγγίξετε αμέσως, χαϊδέψτε τα χέρια της και φιλήστε την πρώτα.
Η γυναίκα είναι επίσης ευαίσθητη κοντά και πάνω στη σπονδυλική στήλη, από το κεφάλι μέχρι τους γοφούς και τους μηρούς. Αυτά τα σημαία διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα. Αλλά τα πιο συνηθισμένα είναι τα αυτιά, πίσω από το λαιμό και γύρω από τη μέση κι ιδιαίτερα όταν ο άνδρας τη χαϊδεύει στη πλάτη. Πολύ ευαίσθητο σημείο είναι επίσης η εσωτερική πλευρά του μηρού.
Είναι συχνά πολύ αποτελεσματικές οι απαλές σαν χάδι κινήσεις της κοιλιάς πάνω στη δική της- μια από τις μεγαλύτερες ερwτικές απολαύσεις.
Για τους άνδρες, οι πιο ευαίσθητες περιοχές, εκτός απ’ τον φαλλό είναι μέσα στο αυτί και για μερικούς το στήθος. Περίπου το 50% των ανδρών ερεθίζονται στις ρώγες του στήθους. Δοκιμάστε επίσης την εσωτερική πλευρά του μηρού.
4. Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας με την τέχνη του χαδιού, είναι η επαφή από το κεφάλι μέχρι τα νύχια σ’όσα περισσότερα σημεία είναι δυνατό. Το άγγιγμα στον έρwτα δεν θα πρέπει να είναι στατικό.
Άφησε τα χέρια σου να κινούνται αχόρταγα σε όλο το σώμα της συντρόφου σου, επέτρεψε στο σώμα σου να αντιδράσει στις φευγαλέες παραλλαγές της αναπνοής της καθώς κινείται πάνω σου.
5.Στην αρχή της ερwτικής πράξης, θα πρέπει οι γυναίκες να δίνουν περισσότερο έμφαση σ‘ ολόκληρο το κορμί παρά στη διέγερση του φαλλού με το χέρι τους. Επίσης, αν παρ‘ όλη την παρατεινόμενη σωματική επαφή δεν υπάρχει στύση από μέρος του άνδρα, τότε θα πρέπει φυσικά η γυναίκα να χρησιμοποιήσει τα χέρια της στο πέ0ς του. Οι ηλικιωμένοι άνδρες αντιδρούν διαφορετικά από τους νέους στο χάδι των γεννητικών οργάνων τους.
6. Ο φαλλός ενός νέου είναι πιο ευαίσθητος και πιο γρήγορος στην εκσπερμάτωση. Το χάιδεμα θα πρέπει να είναι ελαφρό και σ‘ όλο το μήκος του πέους.
Η πίεση να είναι αλαφριά στη ρίζα του κι ακόμη πιο ελαφριά στη βάλανο. Το πέ0ς του ηλικιωμένου δε χρειάζεται τόσο προσεκτικό χάιδεμα , επειδή ούτε γρήγορη στύση έχει, ούτε εκσπερματώνει τόσο γρήγορα. Ο καλύτερος τρόπος για να έχει ένας ηλικιωμένος άνδρας στύση είναι να χρησιμοποιήσει η γυναίκα και τα δύο της χέρια. Αν ο άνδρας δεν έχει περιτομηθεί, θα πρέπει η γυναίκα να είναι προσεκτική και να μην πιέζει δυνατά.
Μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό. Αντίθετα, θα πρέπει να συγκεντρώσει τις θωπείες της στη ράχη του πέους και τους όρχεις.
7. Άπειρες γυναίκες έχουν την τάση να αγνοούν τους όρχεις και το όσχεο. Στους ώριμους άνδρες αρέσει ιδιαίτερα να θωπεύονται στους όρχεις τους. Ο καλύτερος τρόπος να χουφτώνεται ολόκληρο το όσχεο με το χέρι και ταυτόχρονα να ερεθίζετε η βάση του και η φαλλική ρίζα με τις άκρες των δαχτύλων της. Ο ίδιος τρόπος ερεθισμού σ’ ένα νεότερο άνδρα μπορεί να τον κάνει τα εκχύσει πολύ γρήγορα, γι’ αυτό να είσαστε προσεκτικές. Χρησιμοποιείστε το χέρι σας τρυφερά προσδοκώντας ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
8. Οι άνδρες πρέπει να προσέχουν τα χέρια τους ώστε να είναι λεία και καθαρά. Πολύ λίγες γυναίκες ανέχονται την τραχιά μεταχείριση. Σκεφτείτε ότι τα χέρια σας θα έρθουν σε επαφή με μερικά πολύ ευαίσθητα μέρη.
Πολλές γυναίκες είναι συνηθισμένες στο κλειτοριδικό ερεθισμό με τα δάχτυλα και δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό και να εκχύσουν χωρίς το επίμονο και συνάμα τρυφερό και προσεχτικό ερεθισμό από τα δάχτυλά σου.
Ένα τραχύ η βρώμικο δάχτυλο μπορεί να προκαλέσει μόλυνση ή ερεθισμό. Ακόμη είναι μερικές γυναίκες που χρειάζονται χάδια στις ρώγες τους για να φτάσουν σε οργασμό.
Από την άλλη υπάρχουν επίσης γυναίκες που αντιπαθούν κάθε είδους ψηλαφητού ερεθισμού. Μπορεί η απόλυτη στην ολότητά της σωματικής επαφή να την ανάβει, αλλά να απεχθάνεται τα δάχτυλα σου στο αιδοίο της.
Μια τέτοια γυναίκα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστική σ’ άντρες που δεν τους αρέσουν υπερβολικά οι δακτυλικοί ερεθισμοί.
boro.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα