ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΖΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Με μια σκληρή πολιτική ανακοίνωση απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η ομιλία του...

κ. Σαμαρά
χαρακτηρίζεται «παραληρηματική», ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός αποκαλείται επικίνδυνος για τη χώρα και τους Ελληνες πολίτες.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σαμαράς «βλέπει φρένο στην ανεργία τη στιγμή που 1,5 εκατομμύρια συμπολίτες μας δεν έχουν δουλειά, «τάξη» στην παιδεία και την υγεία όταν κλείνουν νοσοκομεία και σχολεία, βιωσιμότητα στο δημόσιο χρέος όταν αυτό αυξάνεται, νοικοκύρεμα στα ασφαλιστικά ταμεία όταν αυτά βρίσκονται υπό κατάρρευση, πρωτογενή πλεονάσματα και ανάπτυξη στα ερείπια της ύφεσης και της ισοπέδωσης».

«Το βασικό ερώτημα που άφησε ο πρωθυπουργός να πλανάται είναι εάν ξέρει σε ποια χώρα βρίσκεται», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ομιλία του κ. Σαμαρά στη ΔΕΘ: «Με μια παραληρηματική ομιλία άνευ προηγουμένου, το βασικό ερώτημα που άφησε ο πρωθυπουργός να πλανάται είναι εάν ξέρει σε ποια χώρα βρίσκεται.
Keywords
Τυχαία Θέματα