ΑΛΛΟΥ...

Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
τρομερή καινοτομία φέτος στη ΔΕΘ, τα εγκαίνια της οποίας έκανε πρωθυπουργός άλλης χώρας..! Γιατί αποκλείεται αυτός που κήρυξε σήμερα την έναρξή της, να είναι πρωθυπουργός της...
Ελλάδας..!

Αν ήταν, θα έπρεπε να γνωρίζει τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες την οποία φάνηκε να αγνοεί εντελώς..! Το χειρότερο όμως δεν είναι το ότι η πραγματικότητα που παρουσίασε ''ήταν αλλού'', το χειρότερο είναι ότι σε μία έκρηξη
λα'ι'κισμού μοίρασε το πρωτογενές πλεόνασμα στο λαό που υποφέρει, αν κι ακόμα δεν το έχουμε επιτύχει παρά μόνο στο μαγειρείο του Στουρνάρα..! Όσοι ξέρουν λίγο από οικονομικά γνωρίζουν ότι ακόμα κι αν επιτευχθεί το πλεόνασμα αυτό δε μπορεί να μοιραστεί σε κανέναν πολίτη, από τη στιγμή που το χρέος παραμένει δυσθεώρητο.

Ασφαλώς ουδείς περίμενε να εξαγγείλει παροχές από το βήμα της ΔΕΘ ο Σαμαράς, θα ήταν κουτό, περιμέναμε όμως να εμφανίσει ένα απλό ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πλάνο, για τη μείωση της ανεργίας και την ανάπτυξη. Αντ' αυτών ακούσαμε ότι η χώρας μας θα ''τα σπάει'' από το...2021 και μετά κι αυτό γιατί τότε συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821..!

Αυτή ήταν η κρίσιμη επισήμανση που με έπεισε ότι αυτός ο τύπος στο βήμα της ΔΕΘ σήμερα το μεσημέρι που προσποιήθηκε τον πρωθυπουργό της χώρας, είναι (από) αλλού..!

Ευχαριστώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα