Η…ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Την έμπρακτη στήριξη σε περισσότερες από 100 οικογένειες, που, αποδεδειγμένα, έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, η οποία μαστίζει τη χώρα μας, εξέφρασαν σήμερα, στην πλατεία Βαρβακείου Αγοράς, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αθηναίων («Αθήνα Πόλη της Ζωής μας»), Νικήτας Κακλαμάνης και ο Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων....
Ο Ν. Κακλαμάνης, μαζί με τον συνεργάτη του, Λευτέρη Σκιαδά και τα μέλη του Συλλόγου, διένειμαν σημαντικές ποσότητες τροφίμων και γαλοπούλες, που αποτελούσαν προσφορές
των μελών του Συλλόγου Φίλων ΚΥΑΔΑ, φυσικών και νομικών προσώπων και επαγγελματιών της πρωτεύουσας.
Η σημερινή πρωτοβουλία αποτελεί την πρώτη από μία σειρά, που θα επαναλαμβάνεται κάθε μήνα.

Θα καταβληθεί προσπάθεια να δοθεί προτεραιότητα σε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες ή νοικοκυριά με ιδιαίτερα προβλήματα ασθενειών και στέγης, που είχαν ενταχθεί στο παρελθόν σε διάφορα προγράμματα (σίτισης, ένδυσης κ.α.) ή δεν μπόρεσαν να ενταχθούν σε νέα προγράμματα, λόγω του μεγάλου αριθμού προσέλευσης.
Σκοπός είναι να απαλυνθούν οι επιπτώσεις της οικονομικής μάστιγας, που έχει, ήδη, πλήξει ελληνικές οικογένειες, οι οποίες δεν εξυπηρετούνται από άλλες δομές.

Τα είδη, που διανεμήθηκαν σήμερα αποτελούν προσφορά των κυριών του Συλλόγου Φίλων ΚΥΑΔΑ, των εργαζομένων της εταιρείας «CRAFT FOODS A.E.», του ROTARY ΑΘΗΝΑ (ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ), της Λέσχης «ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ» και των εταιρειών «ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΒΕΕ», «ΦΡΑΓΚΟΣ Α.Ε.», «ΟΜΙΛΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗ ΑΕΒΕ», «COCA COLA GREECE A.E.», «ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.», «ΑΓΡΟΒΙΜ ΑΕΒΕ», «ΕΔΟΜΑΣ Α.Ε.» και «FAIRDEAL A.E.»
Keywords
Τυχαία Θέματα