ΓΕΛΟΙΟΙ….ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ…


Έβαλαν στην μέση τον ερμο τον Νικο Νικολόπουλο από την ημέρα που έστειλε έναν τσιλιαδόρο του για να σβήσει πρόστιμο ενός βενζινοπώλη. Η διαφορά του με τους υπολοίπους υπουργούς της κυβέρνησης είναι ότι αυτοί το έκαναν….
περισσότερο διακριτικά…Ορισμένοι γελοίοι θέλησαν να προβάλλουν ότι αυτή είναι η αιτία. Η αίτια φυσικά είναι οι αρμοδιότητες. Και φυσικά τα διάφορα λαμογια περί τον Σαμαρά που δεν λένε να κλείσουν το στοματάκι τους κάτι ψελισσαν και για
άλλα που θα βγουν αργότερα. Εμείς ξέρουμε ότι στο κάδρο του Σαμαρα εκείνοι που κάθονται γύρω του όλο και λιγοστεύουν...
Τον έβαλαν στο στόχαστρο, γιατί δεν έκανε και τα χατίρια άλλου «λεφτά» και τελικά του την έδωσε του Πατρινού και έστειλε μια επιστολή στον Σαμαρά. ότι θα έπρεπε αυτός να είχε περισσότερες αρμοδιότητες .Του την έδωσε του Σαμαρα. γιατί οι πέριξ αυτών τον είχαν φτιάξει καταλλήλως. με την βοήθεια συγκεκριμένου «λεφτά»-κακό για ηγέτη να τον φτιάχνουν οι λίγοι και οι απατεώνες-και ο Σαμαράς του μίλησε σε έντονο ύφος και χώρισαν οι δρόμοι τους..
Το τι μαλακια έχουμε να ακούσουμε από την κυβέρνηση. Γι αυτόν που έφυγε δεν λέγεται. Δεν ταιριάζουν απαξιωτικοι χαρακτηρισμοί για κάποιον που επέλεξε ο πρωθυπουργός διότι τότε μετά από τρεις παραιτήσεις κάτι συμβαίνει…Ούτε φυσικά βλακωδη δημοσιεύματα του τύπου «όταν ο Νικολόπουλος πολεμούσε τον Σαμαρά και την ΠΟΛΑΝ»…Τι λέτε ρε φαντασιόπληκτοι; Σοβαρώς ;Τι θέλατε δηλαδή να μην στηρίξουν την Νέα Δημοκρατία στην οποία σήμερα ηγείται ο Σαμαράς οι τότε πολέμιοι του;
Είτε εάν έφυγε γιατί δεν του έδινε αρμοδιότητες ο Σαμαράς είτε έφυγε γιατί δεν γούσταρε ο Νικολόπουλος έφυγε με τον τρόπο που ήθελε αυτός…Για τον δε αντικαταστάτη του δεν λέμε τίποτα…Πενια…Γελοιοτητες…(σσ έχει σκεφτεί ο Σαμαράς τι θα γίνει με το φυντάνι που έχει βάλει υπουργό στο Εργασίας; Τι θα γίνει εάν αρχίσουν να βγαίνουν πράγματα εννοούμε...)
Keywords
Τυχαία Θέματα