Απάτη Ευρωπαίων - Κυβέρνησης εις βαρος της Ελλάδος - Στα 160% του ΑΕΠ το χρέος το 2020. Δεν είναι βιώσιμο, λέει η μυστική έκθεση…

Του Νίκου ΚωτσικόπουλουΤα νούμερα, δεν βγαίνουν, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ και όμως ζητούνται ξανά και ξανά όλο και πιο μεγάλες, όλο και πιο άχρηστες θυσίες από ΑΥΤΟΥΣ ακριβώς που ΔΕΝ συμμετείχαν στο πάρτι. Τις θυσίες ζητούν ακριβώς αυτοί που συμμετείχαν στο πάρτι, έχουν βγάλει εκτός Ελλάδος τα κεφάλαιά τους που μένουν αφορολόγητα και ΔΕΝ συμμετέχουν σε θυσίες.
Αυτά είναι τα τρία απλά συμπεράσματα, από την ανάγνωση του θέματος που παρουσίασαν συνοπτικά και πριν λίγο ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ οι Financial Times. Το
θέμα είναι η νέα μυστική έκθεση των ελεγκτών για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, πριν ληφθεί η απόφαση για νέο δανεισμό της Ελλάδας. Τι αποκαλύπτει η έκθεση αυτή; Ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο!!!

Τι άλλο; Ότι σύμφωνα με σενάριο των ελεγκτών του ελληνικού χρέους, αυτό θα ξεπεράσει το 160% του ΑΕΠ και θα χρειασθεί ΤΡΙΤΟ δάνειο 245 δις ευρώ. Και ενώ τα ξέρουν αυτά ζητούν θυσίες και περικοπές για να πέσουμε τάχα στα 120,5% του ΑΕΠ και να πάρουμε το δάνειο, να κάνουν τις εκλογές τους οι Μερκοζί και να πάνε στην ευχή του Θεού; Ουστ!

Στα πλαίσια του ακολουθούμενου σχεδίου αυτά είναι που θα γίνουν και θα καταστρέφουν, θα καταστρέφουν, θα καταστρέφουν… επειδή έτσι έχει αποφασισθεί. Ωστόσο οι πολιτικές ηγεσίες της Ευρώπης, είχαν την ευκαιρία να αποφασίσουν ΟΧΙ.

Αποφάσισαν «ναι», παρόλο που η 10σέλιδη ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους, αναφέρει ξεκάθαρα πως, η ύφεση που θα προκαλέσει η πολιτική λιτότητας θα είναι τόσο βαθιά, που δεν θα επιτρέψει την έξοδο της Ελλάδας από την παγίδα του χρέους τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια. Επιπλέον, η έκθεση λέει, ότι θα χρειαστεί ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΔΑΝΕΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ!!!

Επειδή μάλιστα σήμερα σας λένε ότι βρέθηκε τρόπος να … ξαναγυρίσει το χρέος στο 120% του ΑΕΠ όπου ήταν, όταν βάσει σχεδίου προσφύγαμε στο ΔΝΤ (και ότι βρέθηκε τρόπος να γίνει το 2020 το χρέος 120,5% του ΑΕΠ από 129% που υπολόγιζαν ότι θα έφθανε) σας λέμε ότι όλα αυτά είναι ΦΛΟΥΔΕΣ. Μπούρδες.

Αντίθετα μάλιστα ΞΕΡΟΥΝ ότι αυτά δεν υπάρχουν και έχουν υπολογίσει σενάριο βάσει του οποίου, το ελληνικό χρέος θα μειωθεί πολύ λιγότερο από όσο υπολογίζεται, στο 160% του ΑΕΠ μέχρι το 2020, έναντι στόχου για 120% του ΑΕΠ!!! Με άλλα λόγια το ξέρουν ότι μας δουλεύουν και ότι μας ζητούν άχρηστες θυσίες και θανάτους από φτώχεια…

Αν επαληθευτεί ΑΥΤΟ το σενάριο τότε η Ελλάδα θα χρειαστεί νέο ΤΡΙΤΟ δανειακό πακέτο στήριξης 245 δις ευρώ, από 170 δις ευρώ που προβλέπεται τώρα. Δηλαδή θα μας χρεώσουν με 170 και όχι με 130 δις ευρώ όπως έχουν ΗΔΗ υπολογίσει και ΔΕΝ μας έχουν πει ακόμα, αλλά ούτε αυτό φθάνει.

Εδώ για άλλη μία φορά, η αναλυτική έκθεση για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, από τους FT. Αποδεικνύει ότι η δήθεν «σωτηρία» της Ελλάδας είναι μία «επιχείρηση» που στηρίζουν πολιτικοί ηγέτες στα πλαίσια της «ανακάλυψης» και μετά, «λύσης προβλημάτων».

Εδώ το link με όλη την 10σέλιδη έκθεση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους
http://av.r.ftdata.co.uk/files/2012/02/Gr
Keywords
Τυχαία Θέματα