Ακης: Ρώτησα τον ανακριτή πως διέρρευσε το ημερολόγιο μου...



... κι αυτός έκανε την πάπια...
(σσ.ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΦΌΡΑ...)
Η πρόθεση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων να αναγνωστούν στην εν εξελίξει δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου τα προσωπικά ημερολόγια του πρώην υπουργού , προκάλεσε την άμεση και την έντονη αντίδραση των ...
συνηγόρων υπεράσπισης του.

Συγκεκριμένα, ο Λ. Κοτσαλής, συνήγορος του Τσοχατζόπουλου,
υποστήριξε πως η ανάγνωση των ημερολόγιων (είχαν βρεθεί και κατασχεθεί στο γραφείο του πρώην υπουργού) συνιστά παραβίαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

«Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να έρθουμε στο σημείο να υποχρεωθούμε με απόφαση δικαστηρίου να ασχοληθούμε με προσωπικά μου κείμενα.

Με τα ημερολόγια μου που δημιουργήθηκαν στο προσωπικό μου γραφείο και τα οποία αποτέλεσαν υλικό για το βασικό κατηγορητήριο.

Το υλικό αυτό έγινε φέιγ βολάν στο σύνολο του. Επί μήνες βρισκόταν στη δημοσιότητα με κατευθυνόμενες πληροφορίες από συγκεκριμένα μέσα και γνωστά έντυπα που διακρίθηκαν στο παρελθόν με επιθέσεις εναντίον μου για τη διαπόμπευση μου.

Δεν είναι δυνατόν να επαναληφθεί. Και θα επαναληφθεί αν επιτρέψετε να αναγνωστούν τα προσωπικά μου δεδομένα. Ρωτήσαμε τον ανακριτή πώς διέρρευσαν κι αυτός έκανε την "πάπια" και εξαφανίστηκε», δηλωσε εκνευρισμένος ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Απούσα και σήμερα από τη διαδικασία ήταν η Βίκυ Σταμάτη, η οποία τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Keywords
Τυχαία Θέματα