Χρύσανθος Λαζαρίδης «Η N.Δ. δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί»... (σσ Η ...Νέα Ελλάδα;)

Όλο το παρασκήνιο από το χθεσινό μπουρλότο Πολύδωρα που έπεσε στα … μαλακά...
Πολλά μποφόρ φαίνεται ότι προκάλεσε στο Μαξίμου και στη Νέα Δημοκρατία η δήλωση του Βύρωνα Πολύδωρα που δεν απέκλεισε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με...

το χθεσινό παρασκήνιο οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο «στρατηγός άνεμος», ο Βύρωνας Πολύδωρας, έφτασε πολύ κοντά στην διαγραφή, ωστόσο το
Μαξίμου επέλεξε να περιορίσει τις αντιδράσεις σε μια ήπια δήλωση αποδοκιμασίας από το κόμμα προς το πρόσωπο του πρώην Προέδρου της Βουλής και υπουργού της Ν.Δ.

Άλλωστε την ημέρα που η κυβέρνηση υποδεχόταν δύο «παλαιά» στελέχη πίσω στο κόμμα, τους κ.κ. Μαρκόπουλο και Σολδάτο, ανεβάζοντας τον αριθμό των κυβερνητικών βουλευτών στους 155, δεν θα μπορούσε να ανακοινώσει μια διαγραφή. Άλλωστε το γεγονός ότι οι αντιδράσεις και το … μπουρλότο του κ. Πολύδωρα ήρθε λίγες ημέρες μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, στον οποίο ο ίδιος δεν συμμετείχε, λύνει πολλές απορίες για το Μαξίμου τουλάχιστον, σε όσους επιχειρούν να κάνουν και μια δεύτερη ανάγνωση της αντίδρασης και των δηλώσεων Πολύδωρα.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί» δήλωσε πριν από λίγο ο Βουλευτής Επικρατείας Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο οποίος επιστρατεύτηκε όπως φαίνεται για να σβήσει τις φωτιές που άναψε ο Βύρωνας Πολύδωρας, ιδιαίτερα την ώρα που ο Σαμαράς επιχειρεί να ανακόψει τις διαρροές προς την Χρυσή Αυγή και να αφομοιώσει τα ποσοστά της και ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. ανοίγει διάπλατα τις πόρτες.

Στέλλα Νοβάκη
parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα