Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: γαστρονομικό βιβλίο «Σπιτικό ψωμί», βιβλίο «Γιώργος Σεφέρης 60 χρόνια από το Νόμπελ», «Κ»

«Σπιτικό ψωμί», το πιο ζεστό, μοσχοβολιστό βιβλίο έρχεται από τον γαστρονόμο, με 50 δοκιμασμένες συνταγές από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γρήγορα ψωμάκια μπύρας, σκορδοψωμάκια γεμιστά με μυρωδικά και τυριά, με ξηρούς καρπούς, μπριός και μπέιγκελς , χωριάτικα, προζυμένια, αλλά και χωρίς γλουτένη. Ακόμα αποκτήστε τη συλλεκτική έκδοση «Γιώργος Σεφέρης: 60 χρόνια από το Νόμπελ» με πλούσια εικονογράφηση για τη ζωή και το έργο του μεγάλου ποιητή, επιλεγμένα ποιήματα αλλά και τα σκίτσα του, ενώ με το περιοδικό «Κ» αυτής της Κυριακής, ζήστε σε μία πόλη που συνεχώς αλλάζει. Το «Κ» κατέβηκε σε βάθος 30 μέτρων από την επιφάνεια της γης, έκανε βόλτα με μία ομάδα καλλιτεχνών από το Χονγκ Κονγκ, έκανε πατίνι, ποδήλατο, ρόλερς και επισκέφθηκε τον Κολωνό. Κάθε Κυριακή η «Καθημερινή» έχει κάτι για όλους!
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτή, Κυριακή, Καθημερινή, Σπιτικό, Γιώργος Σεφέρης 60, Νόμπελ Κ,afti, kyriaki, kathimerini, spitiko, giorgos seferis 60, nobel k