Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τετάρτη 9/9

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Τετάρτη σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Οι άλλοι σήμερα φαίνεται να αναγνωρίζουν τις προσπάθειες, τα ταλέντα ή τις ηγετικές σου ικανότητες. Μπορεί να εμπνευστείς ιδιαίτερα από μια εργασία ή μια αναζήτηση, ένα έργο ή μια προσαρμογή στον τρόπο ζωής σου. Μέχρι τις 13/11 με την ανάδρομη πορεία του Άρη που ξεκινά από σήμερα, μπορεί να αισθανθείς ότι η ζωή επιβραδύνεται ή ότι δεν έχεις τη συνήθη ενέργεια και κατεύθυνση. Μπορεί επίσης να νιώσεις λίγο κουρασμένη και πιο επιρρεπής σε ατυχήματα.

Βρες τρόπους να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη διασκέδαση, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Εξακολουθεί να είναι μια ενθαρρυντική στιγμή για ανταλλαγή ιδεών, ανακάλυψη παλιών ενδιαφερόντων και αναβίωση δημιουργικών έργων. Μέχρι τις 13/11 ο ανάδρομος Άρης μπορεί να σε οδηγήσει σε επιβράδυνση, επισκευές και επανεξετάσεις ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή. Το να σκέφτεσαι δύο φορές για καινούρια εργασιακά ξεκινήματα μόνο καλό θα σου κάνει. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται περισσότερη στήριξη από εσένα. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και ανανέωσε παλιές σου γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Βοηθώντας στη μείωση του άγχους θα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη ευκολία τις υποθέσεις σου και τη διεκπεραίωσή τους. Με την ανάδρομη πορεία του Άρη που θα διαρκέσει έως τις 13/11 μπορεί να επιστρέψει κάποιος παλιός φίλος ή κάποια προβλήματα από το παρελθόν. Για σήμερα θα χρειαστεί έξτρα προσπάθεια από μέρους σου προκειμένου να καταφέρεις να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Στιγμές έντασης με τον ερωτικό σύντροφό σου δεν χρειάζεται να τις μεγαλοποιείς. Εσύ που είσαι μόνη, παράμεινε προσγειωμένη.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για το άνοιγμα ενός διαλόγου με ένα σημαντικό πρόσωπο ή την εστίαση στη δημιουργία σχεδίων ή την επίλυση προβλημάτων σε ένα σενάριο συνεργασίας ή συμβουλευτικής. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για ορισμένα πράγματα που μπορεί να παρεξηγηθούν με τη σημερινή έναρξη της ανάδρομης πορείας του Άρη. Κράτησε χαμηλό προφίλ στα εργασιακά και στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σπάσε τα στερεότυπα και υπερασπίσου, κατανόησε τις ανάγκες σου.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Εστίασε στα θετικά πράγματα στη ζωή σου και στα προγράμματα εργασίας και αυτοφροντίδας που σε εμπνέουν και σε παρακινούν. Με την ανάδρομη πορεία του Άρη μέχρι τις 13/11 είναι σκόπιμο να επιβραδύνεις, να ελέγξεις και να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας. Δώσε έμφαση και προσοχή στα λεγόμενα του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να πάρεις αυτήν τη φορά και όχι να δώσεις μόνο.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Νιώθεις λίγο πιο ελεύθερη να εκφραστείς σήμερα και έχεις τη διάθεση και την ανάγκη να περάσεις καλά. Για αυτό οργάνωσε το πρόγραμμά σου και εξοικονόμησε προσωπικό χρόνο. Τα χρηματοοικονομικά θέματα, σχέδια ή και πρωτοβουλίες ενδέχεται να καθυστερήσουν ή να παρουσιάσουν εμπόδια. Η αναδιοργάνωση στα εργασιακά θα σε βοηθήσει πολύ. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου μπορεί να εξελιχθεί εξαιρετικά αρκεί να αποφύγεις επιμελώς στιγμές έντασης. Εσύ που είσαι μόνη, νιώσε ξεγνοιασιά και ευχαρίστηση μέσα από νέους κοινωνικούς κύκλους και γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Μπορεί να επωφεληθείς από ένα καταφύγιο ή την άνεση του οικείου περιβάλλοντος περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σήμερα. Στόχος είναι να περάσεις καλά, αλλά πρόσεξε μικρές παρεξηγήσεις με τον Άρη να αλλάζει κατεύθυνση σήμερα. Έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις και να επανεκτιμήσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους και η αργή λήψη αποφάσεων να σε βοηθήσει σημαντικά. Μπορείς να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου με τον ερωτικό σύντροφό σου χωρίς να ανεβάσεις τους τόνους στις αντιρρήσεις του. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να προβάλλεις την ερωτική και ακαταμάχητη πλευρά σου.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Οι απαντήσεις έρχονται πιο εύκολα από όσο νομίζεις όταν μοιραστείς τα προβλήματα και τους ενδοιασμούς σου. Με την ανάδρομη πορεία του Άρη που ξεκινά σήμερα μπορεί να προκληθούν καθυστερήσεις που σχετίζονται με την εργασία όμως και να αυξηθούν οι πιθανότητες να λύσεις προβλήματα. Πρόσεξε το θυμό ή την επιθετική διάθεσή σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το επόμενο διάστημα σου επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Ίσως αισθάνεσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για ένα έργο, επιχείρηση ή οικονομικό θέμα. Ρίξε μια δεύτερη ματιά σε προηγούμενες ιδέες ή έργα καθώς μπορεί να είναι ικανοποιητική και συμφέρουσα. Σχεδίασε στρατηγικές στα εργασιακά αντί να προσπαθήσεις να προωθήσεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αρχίζει να ανακτά τις ισορροπίες της. Εσύ που είσαι μόνη, αυτό το διάστημα μπορείς να το εκμεταλλευτείς για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Είσαι σε καλή κατάσταση σήμερα για να απολαύσεις τον εαυτό σου και να προσελκύσεις καλά πράγματα στη ζωή σου. Σε γενικές γραμμές στόχευσε στο να ξεκουραστείς, να αναπληρώσεις και να παρατηρήσεις πριν λάβεις δράση στα εργασιακά. Στους επόμενους δυο μήνες που θα διαρκέσει η ανάδρομη πορεία του Άρη, προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τους θαμμένους σου θυμούς και την αναθεώρηση οικογενειακών σχέσεων. Απόψε πρόσθεσε σασπένς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις και μόνη σου καλά καθώς η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Η μέρα και οι όψεις της φαίνεται να παίζουν υπέρ σου σήμερα κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Ήρθε η ώρα να επανεξετάσεις, να αναθεωρήσεις και να αναδιοργανώσεις τα σχέδιά σου με την ανάδρομη πορεία του Άρη που ξεκινά σήμερα. Παλιές μελέτες, μαθήματα ή έργα θα σου φανούν χρήσιμα στα εργασιακά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να κλονίζεται από τις καχυποψίες και τις τάσεις σου να επιβληθείς. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα σου με τη συντροφιά αγαπημένων σου φίλων.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Οι ενέργειες σήμερα είναι λίγο μπερδεμένες καθώς ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Μέχρι τις 13/11 ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες επιβραδύνσεις, αποζημιώσεις και επανεξετάσεις που σχετίζονται με χρήματα, προσωπικά αγαθά, υπάρχοντα ή συμφέροντα. Σε ψυχολογικό επίπεδο μπορεί να αφορά θέματα σεβασμού και αξίας. Η λήψη αποφάσεων στα εργασιακά είναι ένα δύσκολο θέμα για αυτό καλύτερα να περιμένεις. Πρόσθεσε πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου πριν να είναι αργά. Εσύ που είσαι μόνη, η περίοδος που διανύεις είναι εξαιρετική για να φλερτάρεις και να ανοίξεις τις πόρτες της καρδιάς σου.

Πηγή: Tlife, Φωτο: Unsplash
Keywords
Τυχαία Θέματα