Κορυδαλλός ναρκωτικά: Θαμμένο χασίς σε κοινόχρηστο χώρο

Κορυδαλλός ναρκωτικά: Μια σημαντική πληροφορία γύρω από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μεταξύ κρατουμένων έφερε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Κορυδαλλού να πιάνουν αξίνες και να σκάβουν! Η… ανασκαφή, που βιντεοσκοπήθηκε και δίνεται στη δημοσιότητα και η οποία  έλαβε χώρα σε υπαίθριο κοινόχρηστο χώρο της Β΄ πτέρυγας, απέδειξε με βάση τα ευρήματα ότι τα στοιχεία και οι πληροφορίες των σωφρονιστικών είχαν βάση. Σε βάθος δύο μέτρων, στον κοινόχρηστο χώρο, απεδείχθη ότι κάποιοι είχαν θάψει και επιμελώς κρύψει διαφόρων μορφών χασίς μαζί με ένα μεταλλικό κουταλάκι.

Από τον Πέτρο

Καρσιώτη

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κιλό και 262 γραμμάρια χασίς-σοκολάτα, 432 γραμ. περίπου χασίς-φούντα και μεταλλικό κουταλάκι. Μετά την ανεύρεση όλων των πάρα πάνω, ακολούθησε στοχευμένη έρευνα σε κελιά, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Μικροποσότητες χασίς, ηρωίνης και τριμμένων φαρμάκων,  σπόροι κάνναβης, αυτοσχέδιο μαχαίρι και ψαλίδι, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο φορτιστές και ακουστικά και καλώδια usb.

Κορυδαλλός ναρκωτικά: Ενημερώθηκε εισαγγελέας

Για την υπόθεση αυτή ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η οικεία Αστυνομική Αρχή, η οποία διενεργεί σχετική προανάκριση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος. Ζητούμενο κι εδώ άλλη μια φορά είναι να βρεθούν με αποδείξεις οι κάτοχοι αυτής της ποσότητας των ναρκωτικών, να απαντηθεί πως έφθασε η ποσότητα του χασίς μέσα στις φυλακές και να δοθούν επίσης πειστικές απαντήσεις αν κάποιοι επρόκειτο να εμπορευτούν τις ουσίες αυτές. Απαντήσεις ίσως δοθούν και από την εξέταση των ευρημάτων καθώς ελπίζεται ότι θα βρεθούν αποτυπώματα και άλλα ίχνη που θα οδηγήσουν στους κατόχους της σημαντικής ποσότητας.

Σημειώνεται ότι η τελευταία έρευνα- αλήθεια είναι ότι για πρώτη φορά στα σωφρονιστικά χρονικά με πρωτοβουλία της Γραμματέως Αντεγκληματικής πολιτικής κ. Σοφίας Νικολάου είναι συνεχείς και προλαβαίνουν άλλες δυσάρεστες καταστάσεις- ανακοινώθηκε στις 26 Αυγούστου. Είχαν κατασχεθεί τρία αυτοσχέδια σουβλιά, 9 κινητά τηλέφωνα, 3 φορτιστές, 3 hands free, usb καλώδιο και bluetooth. Για την υπόθεση ενημερώθηκε και τότε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η οικεία Αστυνομική Αρχή, η οποία διενεργεί σχετική προανάκριση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

Δείτε ακόμηΝέα εποχή στα ελληνικά στριπτιζάδικα: Ανοίγουν από το μεσημέριΜητέρα Λίνας Κοεμτζή: “Ντρέπομαι που μπήκε στο αρχείο η υπόθεση – Δεν υπάρχει δικαιοσύνη”Κατέληξε 83χρονη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου
Keywords
Τυχαία Θέματα