Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις 19/8/19 – Τι λένε τα άστρα για σένα

Ζώδια σήμερα: Διάβασες ζώδια; Η Σελήνη σήμερα Δευτέρα 19/8/2019 είναι στον Κριό κι αυτό μας κάνει δυναμικούς, σέξι και φλογερούς! Παράλληλα όμως μας κάνει επικίνδυνα παρορμητικούς, εγωιστές και αρκετά αγενείς! Προσοχή στην συμπεριφορά τους κυρίως οι Παρορμητικοί εκπρόσωποι του Ζωδιακού. Επίλεξε το ζώδιο σου για να διαβάσεις την αναλυτική ημερήσια πρόβλεψη σου για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά.

Μην ξεχνάς ποτέ, είναι σημαντικό να επενδύσετε στο χαμόγελό σας. Στον σύγχρονο κόσμο που ζούμε θέλουμε και χρειάζεται να έχουμε πάντα την καλύτερη δυνατή διάθεση. Αυτό που οφείλουμε

πρωτίστως στον εαυτό μας, είναι να κάνουμε θετικές και όμορφες σκέψεις. Αξίζει μέσα στη μέρα μας να κάνουμε μικρά διαλείμματα και να φέρνουμε στο νου ευχάριστες αναμνήσεις και αγαπημένες εμπειρίες. Μ’ αυτό τον τρόπο καθαρίζουμε την αρνητική ενέργεια και αισθανόμαστε περισσότερο ευτυχισμένοι και πλήρεις.

Ζώδια σήμερα: Κριός

Κριέ, για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν οι δικοί σου άνθρωποι. Ίσως πρέπει να αποστασιοποιηθείς από τα γεγονότα και να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις και τι σε κουράζει. Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις που σε καταβάλλουν ψυχικά. Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις τον σύντροφό σου χαρούμενο. Αν είσαι μόνος, αυτό το βράδυ σε περιμένουν ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες. Μην κάθεσαι σπίτι!

Στη δουλειά σου μπορεί να μην φανούν τα θετικά των αλλαγών σου από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές τελικά ήταν για το καλό σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ήρθε η στιγμή να δραστηριοποιηθείς περισσότερο. Η ημέρα είναι καλή για κάθε είδους εγχείρημα και αν αποφασίσεις να ρισκάρεις και θα μείνεις έκπληκτος από τα αποτελέσματα.  Με την συζήτηση που θα κάνεις με τον αγαπημένο σου, θα τακτοποιηθούν πολλά θέματα που έχετε αφήσει να μπουν ανάμεσα σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάτι στην ζωή σου, πάρε την απόφαση να δεχτείς τις προσκλήσεις που σου κάνει το τελευταίο διάστημα ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Βγες έξω μαζί του να διασκεδάσεις. Πολλές υποχρεώσεις, αλλά και ένταση θα κυριαρχεί σήμερα, όμως θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι 

Η μέρα σε βρίσκει αρκετά κουρασμένο, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και το κεφάλι σου είναι μονίμως απασχολημένο. Ίσως να πρέπει να τολμήσεις κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου. Αν είσαι Δίδυμος, υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μην πάρεις κάποια βιαστική απόφαση και προτίμησε να μιλήσεις πρώτα με τον σύντροφό σου. Εσύ που βαρέθηκες την μοναξιά σου, επίλεξε για απόψε τους φίλους που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα.

Τα επαγγελματικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά χρειάζεται προσοχή και όχι βιασύνες. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο, γιατί παρασύρεσαι σε έξοδα που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Βιώνεις περίεργες καταστάσεις, που προσπαθείς να λύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να ξέρεις ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους και η περίοδος που ήδη διανύεις, είναι πολύ εποικοδομητική. Καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείς με κάποιο δημιουργικό θέμα, γιατί έχει πολλές πιθανότητες να σου αποδώσει τα μέγιστα οφέλη. Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα σήμερα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι αλλά και να τα λες. Αν είσαι μόνος, την περίοδο αυτή θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα κάνεις και την καινούργια γνωριμία που θέλεις.

Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου φροντίζεις να τα ισορροπήσεις, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Σήμερα μπορείς να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά και να διορθώσεις πολλά που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι καλή. Έχεις τη δυνατότητα να στηρίξεις ψυχολογικά τον άνθρωπό σου στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο. Αυτή η στάση σου, θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις τίποτα στην ζωή σου, η ημέρα προσφέρεται για καινούργιες γνωριμίες αλλά μέχρι εκεί. Μην έχεις την αυταπάτη ότι ο έρωτας θα σε βαρέσει κατακέφαλα, αλλά με αργά και σταθερά βήματα μπορείς να ερωτευτείς.

Στη δουλειά σου σήμερα θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να φτιάξεις το πρόγραμμα που σε εξυπηρετεί καλύτερα. Στα οικονομικά θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν. Μείνε συνετός και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Παρθένε, οι καταστάσεις είναι πολύ καλές αυτήν την Δευτέρα για σένα και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα. Μπορείς να πετύχεις τα πράγματα που θέλεις, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται. Μην παραλείψεις να σταθείς δίπλα στα δικά σου άτομα, που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί τις τελευταίες ημέρες για άλλη μια φορά έχεις απορροφηθεί σε άλλα θέματα. Αν αυτή την στιγμή είσαι μόνος σου, η ερωτική σου διάθεση είναι τόσο ισχυρή, που θα μπεις στην διαδικασία να αναζητήσεις το άλλο σου μισό.

Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις τα άσκοπα έξοδα.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Προετοιμάσου σήμερα για κάποιες καθυστερήσεις από εκεί που δεν τις περίμενες, όμως μην πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης, φρόντισε να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες, ειδικότερα με δικά σου άτομα, για να μην δημιουργούνται αντιπαραθέσεις.Σήμερα θα γίνουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου, που δεν τα περίμενες και θα χαρείς και εσύ, αλλά περισσότερο ο σύντροφός σου. Όσο για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, που ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, έχεις τις θετικές επιρροές της ημέρας για να εξομολογήσεις τα αισθήματα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και η αντιμετώπιση του θα σε καταπλήξει.

Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά τη δουλειά σου. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, αν δεν εξετάσεις πρώτα τα πράγματα εις βάθος. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και μην κάνεις καινούργια ανοίγματα, αν δεν τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Η Δευτέρα φίλε Σκορπιέ έρχεται για να τονώσει το ηθικό και την ψυχολογική σου κατάσταση για τα καλά. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα έχεις επιτυχία. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι πολύ αυξημένη. Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου και προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα μέσα στη σχέση σου. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί αυτή την περίοδο μπορεί να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Στα επαγγελματικά σου να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και σε ότι κάνεις, θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε προπάντων να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, όταν βλέπεις ότι οι αντοχές σου εξαντλούνται.

Στα αισθηματικά σου να είσαι έτοιμος να υποδεχτείς κάποιες πολύ ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Οι τελευταίες συζητήσεις που κάνατε, τον έχουν ταρακουνήσει και τώρα κάνει προσπάθειες για να διορθώσει κάποια από τα λάθη του. Μην τον αποτρέψεις, αλλά προσπάθησε να ενισχύσεις τις προσπάθειες του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου πρέπει να αλλάξετε την συμπεριφορά σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί αν θέλετε άμεσα να δεσμευτείτε.

Στη δουλειά σου πρέπει να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά συνεχίζεις και κάνεις έξοδα. Πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες και να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Η ημέρα είναι καλή για να κάνεις τα πράγματα πιο οργανωμένα και να φροντίσεις παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι και τόσο σημαντικά για σένα και αυτό σου δίνει περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με όσα τελικά αξίζει τον κόπο να το κάνεις. Προχώρα στους στόχους σου χωρίς να σε αποσπάσει τίποτε και είναι σίγουρο ότι αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, θα είναι το καλύτερο για σένα και την πορεία της ζωής σου.Η μέρα θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου. Και αν η καινούργια γνωριμία δεν έχει έρθει ακόμη στην ζωή σου, μην ανησυχείς γιατί με την γοητεία που θα έχεις σήμερα, μπορείς να κατακτήσεις όποιον κι αν βάλεις στο μάτι.

Σήμερα στα επαγγελματικά σου ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Αντιθέτως, καλό είναι να ζητήσεις εσύ την βοήθεια των συνεργατών σου για υποθέσεις που δεν προλαβαίνεις. Στα οικονομικά πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό και ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείς και τα άτομα που εμπιστεύεσαι για να βγάλεις σωστά συμπεράσματα.

Σήμερα απόφυγε να κάνεις στη σχέση σου το δικό σου, μόνο και μόνο για να σου περάσει, γιατί θα έχεις εντάσεις με τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μία είδηση από το άτομο που έχετε ερωτευτεί που θα σας βάλει σε σκοτούρες και προβληματισμούς. Μην αντιδράσετε αμέσως και σκεφτείτε πρώτα τι είναι αυτό που κρύβεται πίσω της.

Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να μην πάρεις αποφάσεις αμέσως. Στα οικονομικά σου πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος, γι’ αυτό μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω, απλά και μόνο επειδή κάποια άτομα γύρω σου μπορεί να είναι αρνητικά ή δεν συμφωνούν με αυτά που θέλεις. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Απόφυγε να κοντράρεις τον σύντροφό σου για να μην έχεις προστριβές και παρεξηγήσεις. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, σήμερα οι πιθανότητες να το βρεις είναι πολύ μεγάλες.

Στη δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Keywords
ζωδια σημερα, αστρα, για σενα, βγες, βασεις, εκκρεμότητες, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , καθαρα δευτερα, σκοπια, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, δουλεια, ημερησια, θεμα, περιοδος, προγραμμα, αγορα, αγωνες, αξιζει, αναμνησεις, απλα, ατομο, βγες εξω, βοηθεια, βραδυ, γεγονοτα, γινει, γνωριμια, γοητεια, δευτερα, διαστημα, δυνατοτητα, εγχειρημα, εκκρεμότητες, εκφρασεις, ενεργεια, εξετασεις, εξοδα, επιτυχια, ερχεται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηρθε η στιγμη, ηθικο, ηρεμα, λαθη, λαθος, ματι, μοναξια, μπορεις, μυαλο, παντα, περιβαλλον, πιθανοτητες, προβληματα, σιγουρο, συγκεκριμενα, συζητηση, συντομα, σειρα, σκεφτεσαι, σκεψεις, συγχρονο, σχεδια, τι ειναι, φιλε, φορα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, αγορες, βηματα, εφαρμογη, γινετε, μεινε, μια φορα, τοξοτη, θεματα, θετικα, βγες, χαλαρα, ξεχνας
Τυχαία Θέματα