Ζώδια σήμερα 22/5: Προβλέψεις για την Τετάρτη

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Με το σημερινό ενδυναμωτικό τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα, η συνεργασία μπορεί να είναι αποτελεσματική για την επίτευξη των στόχων σου. Μια φιλία ή μια νέα είδηση μπορεί να αλλάξει σημαντικά την οπτική σου για ένα θέμα. Μπορεί να υποστηρίξεις τους άλλους με χρήσιμες συμβουλές ή να επικοινωνήσεις με έντονο ενδιαφέρον και ελκυστικότητα, καλλιεργώντας μια αίσθηση σύνδεσης

και ενσυναίσθησης. Επίσης με την Αφροδίτη και το Δία να ενώνονται στον ηλιακό 2ο οίκο σου απολαμβάνεις μια ιδιαίτερη εκτίμηση για τις πρόσφατες ευλογίες και με τη σειρά τους, οι άνθρωποι εκτιμούν τα ταλέντα σου.

Ταύρος

Η σημερινή αρμονία Ήλιου – Πλούτωνα σε παρακινεί να αναλάβεις την ευθύνη και να κάνεις βελτιώσεις, ιδιαίτερα στα οικονομικά ή τα υπάρχοντα σου. θα αποκτήσεις συναρπαστική εικόνα για ανθρώπους και έργα στη ζωή σου. Οποιαδήποτε συμβουλευτική προσπάθεια μπορεί να είναι τώρα κερδοφόρα. Έχεις αυξημένη επιρροή τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Με μια ισχυρότερη αίσθηση των πιο σημαντικών στόχων σου είναι πιο εύκολο να εντοπίσεις τα καλύτερα βήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη τους. Η ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Δία στο ζώδιο σου επηρεάζει επίσης τη μέρα, φέρνοντας σε, σε εξαιρετική φόρμα για προσωπική γοητεία.

Δίδυμοι

Οι σημερινές διελεύσεις ενισχύουν την αυτοπεποίθηση. Είναι μια καλή στιγμή για να σταθεροποιήσεις τις δημιουργίες ή τα σχέδια σου. Ιδιαίτερα ευνοϊκά σήμερα και αύριο είναι η επικοινωνία, η μάθηση, οι σχέσεις και το μοίρασμα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποκτήσεις υποστηρικτικές σχέσεις και έχεις απίστευτη ενέργεια για να απολαύσεις τις σχέσεις ή να εργαστείς για την επίλυση προβλημάτων. Μπορεί να προκύψουν θετικές αλλαγές. Είσαι επίσης σε εξαιρετική θέση για αυτό-ανανέωση μέσω δραστηριοτήτων που τροφοδοτούν το πνεύμα σου.

Καρκίνος

Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα τις εσωτερικές σου λειτουργίες, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η υποστήριξη των άλλων ανεβάζει τη διάθεση σου και οι ενέργειες διευκολύνουν την ειλικρίνεια του εαυτού σου και την αυξημένη αντίληψη. Εάν πρέπει να σταματήσεις μια κακή συνήθεια, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να αποκτήσεις κίνητρο. Εντοπίζεις προτεραιότητες και ευκαιρίες. Ευτυχώς η Αφροδίτη και ο Δίας πρόκειται να συναντηθούν στον κοινωνικό σου τομέα, δημιουργώντας καλά συναισθήματα.

Λέων

Η διάθεση να επιλύσεις προβλήματα θα σε πάει παντού σήμερα. Είτε αποκτήσεις νέα γνώση για τα οικονομικά σου, είτε δεσμεύεσαι με κάποιον σημαντικό για εσένα μέσω μιας ειλικρινούς συζήτησης, η εστίαση είναι να βελτιώσεις τη ζωή σου και να δεσμευτείς για θετικές αλλαγές. Οι φίλοι σε υποστηρίζουν και είναι οι μεγαλύτερη θαυμαστές σου αυτή τη στιγμή. Η Αφροδίτη και ο Δίας που συναντιούνται σήμερα και αύριο στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, ενθαρρύνουν τη μακροπρόθεσμη όραση και διευρύνουν τα συναισθήματα και τις απολαύσεις που σχετίζονται με την καριέρα και τη φήμη σου.

Παρθένος

Μπορεί να νιώσεις μια ισχυρότερη αίσθηση σκοπού σήμερα. Μπορεί να λάβεις μια ώθηση ή βοήθεια από έναν ανώτερο ή ένα συνεργάτη. Οι γρήγορες επιδιορθώσεις δεν είναι ενδιαφέρουσες, καθώς θέλεις να εμβαθύνεις και να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές. Οι φιλοδοξίες σου αυξάνονται και νιώθεις πιο αποφασισμένη από το συνηθισμένο να πετύχεις τους στόχους σου, οι οποίες μπορεί να είναι επαγγελματικές ή σχετίζονται με την υγεία. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να αισθάνεσαι ιδιαίτερα καλά με τις υπηρεσίες, την ηγεσία ή τους στόχους σου.

Ζυγός

Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για αυτοέκφραση, προώθηση, αγάπη και δημιουργικά έργα. Θα μπορούσες να ασπαστείς μια διαφορετική φιλοσοφία ή να καταλήξεις σε μια συναρπαστική αντιμετώπιση ενός διαφωτιστικού θέματος. Αυτά τα συναισθήματα προέρχονται από τον Ήλιο και τον Πλούτωνα καθώς συνδέουν αρμονικά τους τομείς του πνεύματος και της δημιουργικότητας σου. Επίσης σήμερα μια επιρροή Αφροδίτης – Δία μπορεί να φέρει την ευκαιρία να ενισχύσει μια σύνδεση. Μπορεί να σου είναι πιο εύκολο να ανοιχτείς για ένα πάθος ή ένα θέμα που κρατάς κρυφό.

Σκορπιός

Έχεις διάθεση να κάνεις βαθιές και όχι επιφανειακές αλλαγές και είναι μια όμορφη στιγμή να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή. Ένα τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σε ενθαρρύνει να διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές. Εάν χρειαστείς υποστήριξη ή βοήθεια σε οικιακές ασχολίες, αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να την αναζητήσεις. Άλλες επιρροές προάγουν τη συνεργασία, ιδιαίτερα καθώς η μέρα προχωρά και μπορεί να υπάρχουν ξεχωριστές ευκαιρίες για να κερδίσεις άλλους ή να βελτιώσεις μια σχέση. Μπορεί να υπάρχουν αμοιβαία οφέλη μέσω άλλων είτε είναι συμβουλευτική, επαγγελματική ή ερωτική.

Τοξότης

Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν την απελευθέρωση του εαυτού σου από περιττά ψυχικά βάρη. Έχεις στο μυαλό σου βελτιώσεις! Με την Αφροδίτη και το Δία να ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 6ο οίκο σου, είσαι επίσης έτοιμη να σηκώσεις τα μανίκια και να ξεκινήσεις τη δουλειά. Αυτή η διέλευση μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις ουσιαστική δουλειά ή να σε βοηθήσει να βρεις νόημα στις τρέχουσες ρουτίνες σου. Μπορεί να υπάρχουν φιλοφρονήσεις ή ανταμοιβές για τις δεξιότητες και τις προσπάθειες σου. Για καλύτερα αποτελέσματα αναζήτησε ευκαιρίες για να βελτιώσεις ή να απολαύσεις τις καθημερινές σου συνήθειες ζωής και υγείας.

Αιγόκερως

Είναι μια καλή μέρα για να αφήσεις πίσω σου ζητήματα που δε σε εξυπηρετούν πλέον. Το σήμερα έχει να κάνει με το να δείχνεις σεβασμό και τα απίστευτα αποτελέσματα από αυτό. Συντονίζεσαι με τον εσωτερικό σου οδηγό και δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα στη διαίσθηση σου. Μη φοβάσαι να αναγνωρίσεις αυτά τα δύσκολα πράγματα που συνήθως σκουπίζεις ή κρύβεις κάτω από το χαλί. Χρησιμοποίησε αυτό το χρόνο για να βρεις απαντήσεις σε συναισθηματικά διλλήματα. Οι διελεύσεις που πραγματοποιούνται σήμερα και αύριο υποστηρίζουν την ανάπτυξη, τη βελτίωση και τη συνέχιση.

Υδροχόος

Μια ενισχυτική πτυχή συνδέει τον Ήλιο στο δημιουργικό σου τομέα με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου σήμερα και είναι ισχυρή για δημιουργική αυτοέκφραση. Βλέπεις πιο εύκολα τις προτεραιότητες σου. Η κοινή χρήση των ιδεών σου, το καλλιτεχνικό όραμα, η ευτυχία και η αίσθηση του χιούμορ μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Μπορεί να υπάρξει μια ώθηση ή ψυχαγωγική δραστηριότητα που να είναι θεραπευτική. Το να έχεις το θάρρος να εκφραστείς ειλικρινά με κάποιον, μπορεί να βοηθήσει να φτάσει μια σχέση στο επόμενο επίπεδο. Αυτή η διέλευση τρέφει την αυτοπεποίθηση σου.

Ιχθύες

Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σε ενθαρρύνει και σε παρακινεί να κάνεις βαθιές βελτιώσεις και αλλαγές αντί για γρήγορες ή επιφανειακές διορθώσεις. Αυτά τα πράγματα σχετίζονται κυρίως με τη ζωή στο σπίτι, την οικογένεια, τις συνεργασίες ή τον εσωτερικό κόσμο σου. Μπορεί να αλλάξεις την άποψη σου σε ένα θέμα και αυτό είναι ενδυναμωτικό ή ανακουφιστικό. Μπορεί να υπάρξουν ικανοποιητικές οικογενειακές συνδέσεις ή μια αλλαγή στον τρόπο ζωής σου που είναι σωστή. Η πιο βαθιά σύνδεση με κάποιον μπορεί να είναι τώρα ισχυρή.

Πηγή: Tlife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζώδια, 225, Προβλέψεις, Τετάρτη,zodia, 225, provlepseis, tetarti