Ζώδια και σχέσεις: Τα 3 ζώδια που θα βρουν τον έρωτα το φθινόπωρο

Ζώδια και σχέσεις: Άλλοι έζησαν τον καλοκαιρινό έρωτα, άλλοι δεν τον βρήκαν κι άλλοι προτίμησαν να απολαύσουν ως single τις καλοκαιρινές διακοπές. Κάποιοι άλλοι έγιναν summer lovers και η ιστορία τους τελείωσε μαζί με το τέλος των διακοπών. Τρία ζώδια που αυτό το καλοκαίρι ατύχησαν στον έρωτα, θα βρουν την αγάπη το Φθινόπωρο, οπότε ας ετοιμάζονται για περιπέτειες.

Άλλωστε, οι καλοκαιρινοί έρωτες έχουν ημερομηνία λήξης κι εσύ αν δεν είσαι έτοιμη να βιώσεις τη σκληρή πραγματικότητα δεν πρέπει καν να ψάχνεσαι. Τα παιχνιδίσματα του καλοκαιριού, όσο έντονα κι αν είναι, παραμένουν καλοκαιρινά και σπανίως μετατρέπονται σε χειμερινά ειδύλλια. Αυτή είναι η φύση τους, αυτός είναι ο νόμος, αυτοί οι κανόνες. Αντέχεις; Παίζεις. Το σκηνικό νησιού είναι πάντα το ίδιο. Αν ανήκεις σε κάποιο από τα τρία παρακάτω ζώδια, σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερη τύχη από αυτούς που την πάτησαν καλοκαιριάτικα.

Ταύρος

Το καλοκαίρι που το ζώδιο δε διασταυρώθηκε ούτε με γάτα του αντίθετου φύλου πέρασε και έρχεται ένα φθινόπωρο με πολλές υποσχέσεις και ένα βελάκι του φτερωτού έρωτα να το πετυχαίνει εκεί που δεν το περιμένει. Ο Ταύρος θα ερωτευτεί ξαφνικά, έντονα, κεραυνοβόλα και δε θα το ζήσει έντονα με ζεστές αγκαλιές και καυτά φιλιά.

Τοξότης

Τα epic fail ραντεβού του καλοκαιριού θύμισαν στον Τοξότη για ακόμη μια φορά ότι δεν είναι καθόλου καλός στο να διαλέγει ταίρι. Αυτό το φθινόπωρο λοιπόν, ο έρωτας θα έρθει να τον βρει εκείνος, από τις λίγες φορές που αυτό το ζώδιο δεν θα επιλέξει αλλά θα επιλεχθεί και πράγματι, αυτό θα είναι ότι πιο σοφό έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Ιχθύς

Η ταλαιπωρία του το καλοκαίρι δεν περιγράφεται. Ήταν σε σχέση, χώρισε, στεναχωρήθηκε και τώρα το ξεπέρασε και είναι έτοιμο να ξαναφτιάξει τη ζωή του με ένα νέο πρόσωπο το οποίο δε θα μοιάζει σε τίποτε απολύτως με αυτό το οποίο ήταν μαζί πριν. Τέρμα τα δράματα για τον Ιχθύ, πλέον θα κάνει cocooning με το νέο του έρωτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα