Μυρτώ Αλικάκη νευρική ανορεξία: Τα νεύρα της ηθοποιού on air – “Είναι γελοίο”

Μυρτώ Αλικάκη νευρική ανορεξία: Καλεσμένη στην εκπομπή “Alpha παντού” ήταν σήμερα το πρωί η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία απάντησε γι’ ακόμα μία φορά για τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, όπου κάποιοι θεώρησαν πως έχει νευρική ανορεξία. «Ήμουν σίγουρη ότι θα με ρωτήσετε. Το θεωρώ εντελώς γελοίο αυτό το θέμα, με συγχωρείτε που το λέω έτσι. Δεν είναι είδηση, είναι παραπληροφόρηση, είναι κίτρινη δημοσιογραφία. Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει κάτω από τις φωτογραφίες οποιουδήποτε, ότι θεωρεί πως μοιάζω με

ανορεξική ή οτιδήποτε. Και μετά αυτό, μια μερίδα κάποιων δημοσιογράφων, το αναπαράγουν και το κάνουν αυτό που το κάνουν. Είναι μια είδηση που δεν υπάρχει.

Δεν θέλω να πούμε τίποτα άλλο γύρω από αυτό γιατί ξέρω πάρα πολύ καλά πώς δουλεύει αυτό το παιχνίδι και κάθε φορά που μιλάς, αυτό το πράγμα διογκώνεται…», είπε η Μυρτώ Αλικάκη.

Μυρτώ Αλικάκη νευρική ανορεξία: Η απάντηση στο Instagram

Οι followers της ηθοποιού είχαν ξεκινήσει ξεκίνησαν «πόλεμο» καθώς στις νέες της φωτογραφίες η Μυρτώ Αλικάκη δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ κάνοντας τους να μιλούν για «νευρική ανορεξία». Η ηθοποιός διαβάζοντας τα, απάντησε καθησυχάζοντάς τους, ότι δεν πάσχει από νευρική ανορεξία.

«Διαβάζω όλα αυτά τα σχόλια περί νευρικής ανορεξίας …. σας ευχαριστώ , αν και κάποια σχόλια δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον – αντιθέτως ! – εγώ σίγουρα δεν πάσχω από νευρική ανορεξία , αλλά επειδή κάποιοι άλλοι άνθρωποι πάσχουν καλό θα ήταν να προσέχετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε γιατί νομίζω τους προσβάλλετε! Από εκεί και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ! Κανείς δεν αρέσει σε όλους κι αυτό είναι απολύτως θεμιτό ! », σημειώσει.

View this post on Instagram

Ωπ! Γεια σου @_andinoos !!! #theatre #rehearsing #ontour #actors #actorslife #portrait #nofilter

A post shared by Myrto Alikaki Actress (@myrtoalikaki_official) on Aug 4, 2019 at 8:51am PDT

Μυρτώ Αλικάκη νευρική ανορεξία: Εδώ και 20 χρόνια είμαι στα ίδια κιλά

Πριν από είκοσι χρόνια ήμουν πέντε κιλά παραπάνω, τα οποία έχασα όταν πέθανε ο πατέρας μου, από τη στεναχώρια. Αυτά τα πέντε κιλά δεν τα ξαναπήρα ποτέ και πάντα έπαιζα ένα κιλό πάνω, ένα κιλό κάτω, με εξαίρεση τις δύο εγκυμοσύνες μου που πήρα είκοσι κιλά στη μία και δεκαεπτά στην άλλη. Επειδή η νευρική ανορεξία είναι μία πολύ σοβαρή πάθηση, από την οποία μπορεί κάποιος να πεθάνει, πρέπει να προσέχει πολύ κάποιος τι σχολιάζει και ποιον προσβάλλει.

Και δεν αναφέρομαι βεβαίως σε εμένα, αλλά σε αυτούς που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Αυτό όμως που θεωρώ ότι έγινε η αιτία για να πάρει έκταση το όλο θέμα δεν ήταν τα σχόλια των followers, αλλά ο τρόπος που αναπαρήγαγαν το θέμα κάποιοι δημοσιογράφοι, διαστρεβλώνοντας ουσιαστικά την πραγματικότητα”, είπε στο Page 2.

View this post on Instagram

#summer #village #crete #holidays #free #freedom #breathing

A post shared by Myrto Alikaki Actress (@myrtoalikaki_official) on Aug 1, 2019 at 4:41am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα