Ζώδια και πρώην σχέσεις: Αυτοί είναι οι λόγοι που χωρίσατε

Ο χωρισμός και η μετάβαση από μια σχέση σε μια άλλη δεν είναι κάτι εύκολο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βυθιστείς για πάντα στην θλίψη. Η αλήθεια είναι ότι τώρα θα πρέπει να νιώθεις καλύτερα. Σε περίπτωση που αναπολέις στιγμές με τον πρώην σου, είμαστε εδώ για να σου θυμίσουμε τους λόγους που χωρίσατε, και την κακή πλευρά του χαρακτήρα του, πάντα με βάση το ζώδιο.

Κριοί – Εγωιστές

Μπορεί η σχέση σας να ξεκίνησε τέλεια, και να είχε τις

κατάλληλες προδιαγραφές. Ο πρώην Κριός σου, όμως, ήταν πάντα για τον εαυτό του – όχι για να σε υποστηρίξει αντάξια. Ανεξάρτητα από το τι σας είπαν, οι Κριοί κοιτάνε πάντα το πως θα είναι αυτοί καλά.

Ταύροι – Νομίζουν ότι έχουν πάντα δίκιο

Ο Ταύρος είναι γνωστός ως ένα από τα πιο αισθησιακά και αγαπημένα ζώδια επειδή κυβερνάται από την Αφροδίτη, αλλά η επίμονη ενέργεια της Γης μπορεί να σας κάνει να νομίζετε ότι μιλάτε σε τοίχο. Αν νομίζεις ότι μπορείς να του αλλάξεις γνώμη…ξανασκέψου το. Ο πρώην Ταύρος σου έχει αυτήν την αδιάκοπη ανάγκη να έχει τον τελικό λόγο.

Δίδυμοι – Δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς

Ας ρίξουμε τα ζάρια για να δούμε πώς αισθάνεται ο πρώην σου ο Δίδυμος σήμερα! Η σχέση σας δεν ήταν σταθερή. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά αν αισθάνονται αυτοπεποίθηση, θα συνάντησες τον παραπλανητικό ψεύτη μέσα. Θα πουν ό, τι χρειάζεται για να αποφύγουν καταστάσεις όπου δεν αισθάνονται άνετα.

Καρκίνοι – Drama queens

Οι καρκίνοι είναι όλοι τόσο γλυκοί και ευαίσθητοι, σωστά; Ξανασκέψου το. Ο Καρκίνος σου πιθανότατα χρησιμοποίησε τα συναισθήματα ως όπλο. Αυτό το συναισθηματικά έντονο ζώδιο δεν φοβάται να «παίξει» με τις καρδιές σας, ανάλογα με το πώς αισθάνονται εκείνη την ημέρα.

Λέων – Νομίζουν ότι κάποιοι είναι

Θέλετε να νιώθετε σαν να είστε πάντα ο υποστηρικτικός χαρακτήρας στη ζωή κάποιου άλλου; Λοιπόν, ο πρώην Λέων σου σε έχει καλύψει. Είστε έτοιμοι να τον υπηρετήσετε; Φυσικά, μπορούν να είναι διασκεδαστικοί… αλλά σίγουρα δίνουν περισσότερη έμφαση στον εαυτό του. Λυπούμαστε που θα στο χαλάσουμε, αλλά πέρασαν περισσότερο χρόνο θαυμάζοντας τον εαυτό τους από εσένα.

Παρθένοι – Εκνευριστικά οργανωτικοί

Είστε έτοιμοι να λάβετε ατελείωτες συμβουλές σχετικά με το πώς βάζετε τα πιάτα με «λάθος» τρόπο; Ο Παρθένος είναι εκνευριστικά οργανωτικός. Ωστόσο, το πιο ενοχλητικό πράγμα γι ‘αυτούς είναι ότι, ενώ θα χαρούν να σε συμβουλέψουν, δεν έχουν καμία απολύτως πρόθεση να σε ακούσουν. Τους αρκεί που μπορούν να διαχειριστούν με κάποιο τρόπο τη ζωή σου.

Ζυγός – Δεν κρατάει τίποτα ιδιωτικό

Ο πρώην Ζυγός σας ήταν σίγουρα γοητευτικός και πρόθυμος να καλλιεργήσετε την σχέση σας. Αγαπούν να κάνουν πράγματα και αποτελούν το αποκορύφωμα της δικαιοσύνης, αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο. Στην πραγματικότητα, θα σας κάνουν να αμφιβάλλετε για τις δικές σας σκέψεις και συναισθήματα για να φτάσετε στο δρόμο τους. Και το χειρότερο είναι ότι θα χρησιμοποιούν κουτσομπολιά για να ανακατέψουν την κατάσταση. Προτού το καταλάβετε, όλοι συμμετέχουν στη σχέση σας και σας λένε ότι κάνετε λάθος.

Σκορπιός – Εκδικητικός

Ο πρώην Σκορπιός ήταν χαρούμενος σίγουρα όταν τσακωνόσασταν. Ακόμη και η παραμικρή διαφωνία έκανε τον πρώην σας να σας φέρεται σαν να ήσασταν εχθρός. Ξέρω ότι οι άνθρωποι λένε ότι μερικές φορές βλάπτουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται πιο κοντά μας, αλλά ένας Σκορπιός το οδηγεί σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Τοξότης – Σε αφήνουν στο διαβάστηκε

Η γνωριμία με έναν Τοξότη μπορεί να μοιάζει με μια αδρεναλίνη, αλλά μπορεί επίσης να είναι επιφανειακή. Αναζητά πάντα νέες εμπειρίες και μπορεί να σας αφήσει στο «διαβάστηκε» ξαφνικά. Η θλιβερή αλήθεια είναι ότι αν ψάχνονται πάντα, δεν θα είναι ποτέ πραγματικά χαρούμενοι. Είστε καλύτερα μόνοι.

Αιγόκερως – Θέλουν να αφήνουν ανοιχτές «πόρτες»

Λυπάμαι αλλά ο πρώην Αιγόκερως σου πάντα κοιτούσε για να δει αν υπήρχαν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, και αυτό δεν ήταν δίκαιο. Αυτό το ζώδιο απαιτεί την απόλυτη πίστη και αφοσίωση από σένα, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα να κοιτάξει και αλλού. Μην σπαταλάς ενέργεια για κάποιον που σε έκανε να νιώθεις ότι δεν είσαι αρκετός.

Υδροχόος – Νομίζουν ότι είναι ανώτεροι

Ο «πνευματικά ανώτερος»  Υδροχόος θέλει να αναλύει ανθρώπους, σχέσεις και συναισθήματα σε σχεδόν ιδεολογικό βαθμό. Αλλά επειδή απλά γοητεύονται από την κατανόηση του μυαλού των ανθρώπων δεν σημαίνει ότι έμαθαν πραγματικά κάτι. Ο Υδροχόος δεν σου προσφέρει την αίσθηση της εμπιστοσύνης που θα ήθελες.

Ιχθύς – Όλα περιστρέφονται γύρω τους

Ο διαισθητικός, ενσυναίσθητος και ευαίσθητος Ιχθύς σας ξέρει ακριβώς το πως να σας χειραγωγήσει για να πάρει ακριβώς αυτό που θέλει. Και ναι, είναι ντροπή αν το κάνουν. Κάθε φορά που το αφεντικό τους κάνει «πάρα πολύ καιρό» για να απαντήσει σε ένα email ή ένας φίλος τους στείλει μήνυμα «οk», θέλουν να καταπραΰνετε τα συναισθήματά τους . Και αν έχετε τσακωθεί, δεν παραδέχονται τίποτε, ανεξάρτητα από το πόσο ήταν λάθος. Έχετε πραγματικά χρόνο για όλη αυτή τη συναισθηματική πίεση;

Keywords
Τυχαία Θέματα