Όλγα Κεφαλογιάννη γάμος: Ο Μίνως Μάτσας έγινε… σύζυγος!

Το επόμενο βήμα για την Ολγα Κεφαλογιάννη και τον σύντροφό της, σύζυγό της πλέον, Μίνωα Μάτσα. Η βουλευτής της ΝΔ με μια υπέροχη φωτογραφία με την ίδια να φορά νυφικό και το χέρι της με τη βέρα να μπλέκεται με εκείνο του σύζύγου της, ανακοίνωσε ότι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. «Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη», έγραψε στη λεζάντα, ταγκάροντας τον Μίνωα Μάτσα. Φυσικά, οι ευχές

από τους διαδικτυακούς φίλους στο Instagram είναι δεκάδες μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Kefalogianni (@olgakefalogianni)

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας: Από τα πιο διακριτικά ζευγάρια

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αλλά χαμηλών τόνων ζευγάρια της πόλης. Η αγάπη τους για την Τέχνη και τον πολιτισμό είναι ένα από τα πολλά κοινά που έχουν, ενώ μερικές από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις που έκαναν ήταν στην Επίδαυρο. Αναφερόμενη στον σύζυγό της, πλέον, Μίνωα Μάτσα η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες “αποκλείεται” και “ποτέ” , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής».

Όσο για τη γνωριμία τους, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε αποκαλύψει πως ο συνθέτης δεν γνώριζε καν ποια είναι: «Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Minos Matsas (@minosmatsas)

Keywords
Τυχαία Θέματα