Υπόθεση Πολύζου: Ερωτηματικά για τον ρόλο της μητέρας και του πατριού του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας 23χρονου του Κωστή Πολύζου, συνεχίστηκε με τις καταθέσεις ενός αστυνομικού και ενός φίλου του θύματος.

Και οι δύο καταθέσεις είναι εξαιρετικά επιβαρυντικές τόσο για την μητέρα όσο και για τον πατριό του 23χρονου ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από έξι χρόνια στην Σιάτιστα Κοζάνης. Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε δραστηριότητα στον υπολογιστή του Κωστή από τις 2:15 έως και τις 4:56 τα ξημερώματα της νύχτας που χάθηκαν τα ίχνη του, ενώ η μητέρα του είχε καταθέσει πως εκείνο το βράδυ κανείς δεν είχε πειράξει τον υπολογιστή του.

Ενώ ο αστυνομικός κατέθεσε πως τόσο η μητέρα όσο και ο πατριός της έδειχναν πλήρη αδιαφορία για τον γιο τους καθώς το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν τι κατέθεταν οι μάρτυρες για την δική τους εμπλοκή στην υπόθεση.Ενώ ο φίλος του Κωστή , Σπύρος Καλαμπούκας υποστήριξε πως τόσο η μάνα όσο και ο πατριός του θύματος συνέχιζαν κανονικά την ζωή τους επιδεικνύοντας πλήρη αδιαφορία για την εξαφάνιση του γιου τους.

Η Δέσποινα Κουτσέγκου μητέρα του 23χρονου δήλωσε πως «αυτά τα χέρια δεν είναι βαμμένα με το αίμα του παιδιού μου». Υπενθυμίζεται ότι ο Κωστής είχε εξαφανιστεί με μυστηριώδη τρόπο από το σπίτι του τον Φλεβάρη του 2011, ενώ το πτώμα του βρέθηκε σε ένα χωράφι του πατριού του έξι μήνες μετά. Μετά από τις αστυνομικές έρευνες έγινε η σύλληψη και η παραπομπή σε δίκη τόσο της μητέρας του Δέσποινας Κουτσέγκου, όσο και του πατριού του Χρήστου Ντίου.

Το άρθρο Υπόθεση Πολύζου: Ερωτηματικά για τον ρόλο της μητέρας και του πατριού του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα