Υπερήφανος για τον Ολυμπιακό» (video)

Υπερήφανος για τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας λίγες ώρες πριν τον αυριανό (10/4, 9.45 μ.μ.) «εμφύλιο» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την τελευταία αγωνιστική του Τοπ 16 της Ευρωλίγκας.

«Eίναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι είναι ένα ντέρμπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού», σχολίασε αρχικά ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» και τόνισε

ότι: «Μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα μας παίζει για ακόμα μία φορά, ένατη συνεχόμενη, στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Αυτό δείχνει σταθερότητα και το άλλο το σημαντικό είναι ότι με εξαίρεση ένα ματς το ΣΕΦ ήταν γεμάτο, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί σε Τοπ-16. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα. Το να περάσουμε στα πλέι οφ είχαμε πει ότι είναι το μίνιμουμ στην Ευρωλίγκα, όμως αυτό δεν είναι εύκολο. Παίξαμε σε έναν όμιλο φωτιά. Έμειναν δύο ισπανικές και δύο τούρκικες έξω που έχουν δαπανήσει πάρα πολλά χρήματα. Είναι σημαντικό επαναλαμβάνω που βρισκόμαστε εδώ μετά από ένα τέτοιο Τοπ-16. Λίγες μέρες πριν την έναρξη της δεύτερης φάσης χάσαμε τον Λο, αλλά και τους τρεις πρώτους σκόρερ μας για μεγάλο διάστημα. Είχαμε ένα κακό βράδυ στο Μιλάνο, παλέψαμε όλα τα παιχνίδια και τα καταφέραμε».

Σε λίγο περισσότερα

ΠΗΓΗ:pamesports

Keywords
Τυχαία Θέματα