Ξέχασε τη Γιουνάιτεντ σε... χρόνο ρεκόρ!

Με εξαιρετική εμφάνιση για ένα ημίχρονο, όσο δηλαδή χρειάστηκε, ο Ολυμπιακός των πολλών αλλαγών πέρασε με 4-1 από το Παγκρήτιο και απέκτησε ξανά καλή ψυχολογία μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Ο Βαλντέζ έκανε χατ τρικ στα πρώτα 14 λεπτά της αναμέτρησης, ενώ ο Κάμπελ με πέναλτι που κέρδισε ο Πέρεζ, έκανε το 0-4 στο 32'. Ο Εργοτέλης βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος και μείωσε στο 55' με γκολάρα του Ιμπραϊμ.

Χατ τρικ... ρεκόρ!

Ο

Ολυμπιακός, παρά τις πολλές αλλαγές του Μίτσελ στην αρχική ενδεκάδα, ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να το... τελειώσει σε χρόνο ρεκόρ. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Βαλντέζ εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα των παικτών του Εργοτέλη και με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 9ο λεπτό μετά από υπέροχη ασίστ του Σέποβιτς, δεν δυσκολεύτηκε από καλό σημείο να γράψει το 0-2. Ο Παραγουανός όμως είχε πάρει «φωτιά» και δεν σταμάταγε πουθενά. Στο 14', μετά από ωραίο γύρισμα του Σέποβιτς, με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε χατ τρικ ρεκόρ!

Μετά το 0-3 ο Ολυμπιακός έριξε κάπως τους ρυθμούς, αν και οι επιθετικοί συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ. Στο 32' λοιπόν, ο Τζανακάκης ανέτρεψε τον Πέρεζ, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Κάμπελ από τα 11 βήματα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-4. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αν και οι Πειραιώτες έχασαν άλλες δύο – τρεις καλές ευκαιρίες μέχρι το 45'.

Γκολάρα και νεύρα...


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης ξεκίνησε καλύτερα και στο 55' κατάφερε να βρει και δίχτυα. Ο Ιμπραϊμ που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακός, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Μέγιερι και μείωσε σε 1-4 για τους Κρητικούς. Οι Πειραιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα με σουτ των Σάμαρη και Μασάντο, ενώ στο 59' ο Σέποβιτς έχασε μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει, όταν πλάσαρε αδύναμα σε μοναδικό τετ α τετ.

Ο Εργοτέλης από την πλευρά του, παίζοντας πλέον με αντεπιθέσεις, προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τα λάθη της ερυθρόλευκης άμυνας, όπως έγινε στο 62'. Ο Αβραάμ έχασε τον έλεγχο της μπάλας, ο Μπαντιμπανγκά βγήκε τετ α τετ, όμως ο Μέγιερι απέκρουσε το δυνατό σουτ του. Κι ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα, το ματς πήρε... φωτιά στο 69'. Ο Σαρρής σταμάτησε με πολύ σκληρό φάουλ τον Πέρεζ και αμέσως «έπεσαν» πάνω του οι παίκτες του Ολυμπιακού ζητώντας εξηγήσεις, ενώ έξαλλος ήταν ο Βαλντέζ που χρειάστηκε την παρέμβαση τριών παικτών για να ηρεμήσει.

Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι ιδιαίτερο στα τελευταία λεπτά. Ο Ολυμπιακός πήρε μία άνετη νίκη, ξέχασε γρήγορα τον αποκλεισμό από τη Γιουνάιτεντ και έδωσε χρόνο σε νέους παίκτες, ενώ ο Εργοτέλης που έχει σωθεί, τέσταρε τις δυνατότητες του σε υψηλό επίπεδο...

πηγη:sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα