Βρήκε τον εκλεκτό για την θέση του αμυντικού μέσου ο Αναστασίου

Τον εκλεκτό για τη θέση του αμυντικού μέσου έχουν βρει μετά από μακρά αναζήτηση ο Γιάννης Αναστασίου και ο Νίκος Νταμπίζας. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις.

Εξ αρχής το νέο δίδυμο του Παναθηναϊκού είχε ξεκαθαρίσει ότι ουδείς εκ των Χαμπίμπ Σο, Βίκτορ Βιτόλοταιριάζει σε αυτό που έχουν στο μυαλό τους για το 4-3-3 και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουν να εφαρμόσουν. Σο και Βιτόλο έχουν ειδοποιηθεί να βρουν ομάδα, αφού δεν υπολογίζονται. Διαδικασία

αρκετά δύσκολη, ειδικά για τον Βιτόλο που βάσει συμβολαίου έχει λαμβάνειν 620.000 ευρώ τη νέα σεζόν και θεωρείται απίθανο να βρει αλλού παραπλήσια προσφορά. Πάντως, σε κάθε περίπτωση δεν υπολογίζονται.

Αναστασίου και Νταμπίζας αναζητούσαν εδώ και καιρό «κόφτη» που να ταιριάζει στα «θέλω» τους. Και τα κατάφεραν. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο παίκτης που έχει επιλεγεί ως πρώτος μεταγραφικός στόχος έχει εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα. Επιθυμία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό το όνομά του για να μην περιπλέξει η κατάσταση.

Δεν είναι τυχαίο ότι η μοναδική ολοκληρωμένη μεταγραφή, αυτή του Εμίρ Μπαϊράμι, αφορά περίπτωση που το όνομα είδε το φως της δημοσιότητας αφού είχαν προχωρήσει τόσο οι επαφές που ήταν πια σχεδόν τελειωμένη υπόθεση η μετακίνησή του.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα