Βρετανός άνδρας, «άλλαξε»… κι έγινε Britney Spears!

Ένας παθιασμένος με την Britney Spears στην Αγγλία, έκανε αλλαγή φύλου και έγινε γυναίκα -μόνο και μόνο- για να γίνει το είδωλο του ινδάλματός του!

Ο 26χρονος Βρετανός Κόντι Χέιζ, που από μικρό παιδί ήθελε να μοιάσει στην Britney Spears, ήταν αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να πραγματοποιήσει το όνειρο και να γίνει το είδωλό της.

Μάλιστα, για τον λόγο

αυτόν, ξόδεψε το ποσό των 77.183 € για την εγχείρηση αλλαγής φύλου, για την πλαστική στήθους και για δεκάδες άλλες επεμβάσεις, με σκοπό να μοιάσει όσο τω δυνατόν περισσότερο στο «όνειρό» του, κι έτσι, από Κόντι έγινε Κάρα.

Σε ηλικία 12 ετών, ο Κόντι -τότε- και νυν, Κάρα, εμφανίστηκε σε έναν σχολικό χορό φορώντας μία ολόσωμη κόκκινη φόρμα, παρόμοια με αυτήν που η διάσημη τραγουδίστρια τραγούδούσε στο video-clip της, «Οops… I did it again».

Όμως, το θέμα αυτό έχει ιατρική βάση, δεδομένου του ότι όταν έκλεισε τα 15, στον Kόντι διαγνώστηκε -και ιατρικά πλέον- ότι πάσχει από δυσφορία φυλετικής ταυτότητας.

Έτσι, οι γονείς του, μην μπορώντας να αναστρέψουν την κατάσταση, του επέτρεψαν να αρχίσει να παίρνει γυναικείες ορμόνες, να ντύνεται ως γυναίκα και να αλλάξει το όνομά του σε Kάρα.

Παρ’ όλα αυτά, ο Κόντι δεν ένιωθε ακόμη ολοκληρωμένος. Με το που ενηλικιώθηκε, έκανε μια επίπονη εγχείρηση αλλαγής φύλου και άλλαξε κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου του για να μοιάσει στο είδωλό του.

Η «ψύχωσή» του (ή της) ήταν τόσο μεγάλη που ακόμα και όταν η γνωστή τραγουδίστρια ξύρισε το κεφάλι της… αφού η Κάρα την ακολούθησε.

Η 26χρονη πλέον, Κάρα Χειζ, κατάφερε να μοιάσει τόσο πολύ με την Britney… που και οι παπαράτσι άρχισαν να την μπερδεύουν, φωτογραφίζοντάς την σε κάθε της κίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα