Βραζιλία- Ολλανδία: Ο μικρός τελικός της εξιλέωσης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με την πίκρα από τη μια πλευρά που δεν κατάφερε να συμμετάσχει σε έναν δεύτερο συνεχόμενο τελικό και να πάρει αυτή τη φορά το τρόπαιο, αλλά και την ντροπή από την άλλη μετά την εξευτελιστική ήττα με 7-1 από τους Γερμανούς, Ολλανδία και Βραζιλία αντιστοίχως αναμετρώνται στο μικρό τελικό απόψε στις 23.00 (ΝΕΡΙΤ) στο «Μανέ Γκαρίντσα» της Μπραζίλια, σε έναν τελικό εξιλέωσης.

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, που δεν υπολογίζει στον Νεϊμάρ, φέρεται αποφασισμένος να παρατάξει τους «βασικούς», όπως και ο Λουίς Φαν Χαάλ στον αντίποδα, χωρίς ωστόσο να

αποκλείονται κάποιες αλλαγές.

Με ποιον είναι η παράδοση

Μόνο άγνωστες δεν είναι οι δύο ομάδες μεταξύ τους, καθώς στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί 11 φορές. Η παράδοση είναι στο… νήμα με την πλευρά της Βραζιλίας. Αυτό γιατί οι «καριόκας» έχουν τέσσερις νίκες, την ώρα που η Ολλανδία έχει επικρατήσει τρεις φορές. Τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια, έληξαν χωρίς νικητή. Σε ό, τι αφορά τα τέρματα που έχουν σημειώσει οι δύο ομάδες, επικρατεί πλήρης ισοπαλία έχοντας σκοράρει από 15 φορές. Στο παρελθόν αρκετοί μεγάλοι παίκτες έχουν κρίνει τις μεταξύ τους αναμετρήσεις όπως είναι οι Μπράνκο, Μπεμπέτο, Ταφαρέλ και Ρονάλντο από τη Βραζιλία, και οι Νέσκενς, Κρόιφ, Κλάιφερτ και Σνάιντερ από αυτή της Ολλανδίας.

Πιθανές συνθέσεις:

Βραζιλία (Σκολάρι): Σέζαρ, Άλβες, Λουίς, Σίλβα, Μαρσέλο, Φερναντίνιο, Γκουστάβο, Μπερνάρ, Όσκαρ, Χουλκ, Φρεντ (Ζο).

Ολλανδία (Φαν Χάαλ): Σίλεσεν, Ντε Φράι, Φλάαρ, Μάρτινς Ίντι, Κάουτ, Βαϊνάλντουμ, Μπλιντ, Ντε Γιονγκ, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι.

Διαιτητής: Τζαμέλ Χαϊμουντί (Αλγερία).

Το άρθρο Βραζιλία- Ολλανδία: Ο μικρός τελικός της εξιλέωσης εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Αναζητήσεις
βραζιλια ολλανδια 199
Τυχαία Θέματα