Βούλτεψη: “Μαγική εικόνα ο Τσίπρας”

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ως «μαγική εικόνα» χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Τσίπρας εμφανίζεται και εξαφανίζεται, όταν υπάρχουν θέματα που μπορούν να γίνουν αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Είναι μαγική εικόνα, καθώς εμφανίζεται και μετά εξαφανίζεται.»

Η

κυρία Βούλτεψη, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Αnt1, ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση, διότι «αμφισβητείται από το ίδιο του το κόμμα». Επιπλέον, η κυβερνητική εκπρόσωπος ταύτισε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με αυτές της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι «η Χρυσή Αυγή σπεύδει να ψηφίζει ότι φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ» και επανέλαβε ότι «η χώρα δεν είναι σε κατάσταση που να μπορεί να βρίσκεται σε διαρκή εκλογική διαδικασία».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κλήθηκε να σχολιάσει, μεταξύ άλλων, και τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ο οποίος ανέφερε, ότι η κρίση έφερε υποχώρηση της δημοκρατίας. Η κυρία Βούλτεψη επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Σήμερα, είναι μία μεγάλη μέρα, είναι η μέρα της αποκατάστασης της δημοκρατίας. Έχουμε σαράντα χρόνια δημοκρατία στην πατρίδα μας και θεωρώ ότι αυτό το οποίο υποχώρησε, με αφορμή και τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν είναι η δημοκρατία, είναι η αντίληψή μας για τη δημοκρατία, τονίζοντας το εξής: «Φτάσαμε στο σημείο σήμερα να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο. Επειδή περάσαμε 40 χρόνια τεχνητής ευημερίας με δανεικά και πιστεύοντας ότι η δημοκρατία είναι να διοριστούμε όλοι στο δημόσιο και να μην πληρώνουμε και φόρους, τώρα φτάσαμε στο σημείο να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο».

Το άρθρο Βούλτεψη: “Μαγική εικόνα ο Τσίπρας” εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα