Βόλος φονικό: Τραγωδία στη Μακρυνίτσα – Νεκρά δυο αδέρφια

Αγριο διπλό έγκλημα διαπράχθηκε στη Μακρινίτσα Βόλου το βράδυ της Δευτέρας, προκαλώντας οικογενειακή τραγωδία. Ειδικότερα, σύμφωνα με το magnesianews, το διπλό φονικό έγινε στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας. Ο δράστης φέρεται να έφτασε με αυτοκίνητο έξω από σπίτι όπου βρίσκονταν δύο αδέλφια και τους μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Νεκρά είναι δύο αδέλφια ο Γ.Τ 30 ετών και η Κ.Τ. 28 ετών, τα οποία χτυπήθηκαν από τον σύζυγο της γυναίκας, μέσα στο πατρικό τους σπίτι, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο. Η άτυχη γυναίκα είχε παντρευτεί πριν από τρία περίπου χρόνια και είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι

με τον σύζυγό της, ο οποίος έμελλε να είναι ο δολοφόνος της.

Συνελήφθη ο δράστης του εγκλήματος

Έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων που εξελίχθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό με καταδίωξη στους στενούς δρόμους του Πηλίου, ο δράστης έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας, ενώ κατευθυνόταν στο χωριό του τον Άγιο Βλάσιο, με το αυτοκίνητό του. Από το διπλό έγκλημα, είναι σοκαρισμένο το χωριό της Μακρινίτσας Πηλίου και όλη η τοπική κοινωνία του Βόλου.

Ο δράστης ενοχλούσε τη γυναίκα και την οικογένειά της, που μάλιστα είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή για να σταματήσει να τους ενοχλεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα