Βόλος: Απρόκλητη επίθεση σε γυναίκα που έκανε τζόκινγκ

Βόλος: Με… καράτε χτύπησε ψυχοπαθής μια νεαρή στρατιωτικό στον Βόλο. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης στο ύψος των εγκαταστάσεων του ΕΑΚ στη Ν. Δημητριάδα 29χρονη στρατιωτικός, την ώρα που έκανε ανυποψίαστη τζόγκινγκ, δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από έναν άνδρα 32 χρονών, που φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είναι «γνώριμος» στην Αστυνομία.

Ο δράστης χτύπησε με μια επικίνδυνη κλωτσιά στον αυχένα την γυναίκα και, αφού την έριξε ζαλισμένη στο έδαφος, άρχισε να την κλωτσάει στο κεφάλι και να την

βρίζει χυδαία! Για καλή της τύχη, μια περαστική γυναίκα την άγρια σκηνή και έβαλε τρομοκρατημένη τις φωνές. Ταυτόχρονα τηλεφώνησε από το κινητό της στην Αστυνομία και αυτό έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή της νεαρής, καθώς ο δράστης σταμάτησε να την χτυπάει και το έβαλε στα πόδια.

Βόλος: Γνώριμος των αρχών

Ο δράστης συνελήφθη άμεσα μετά από καταδίωξη από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι γνώριμος από παλιότερες παρόμοιες επιθέσεις. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του απήγγειλε κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και διέταξε να εξεταστεί από ψυχίατρο για να διαπιστωθεί αν απαιτείται η νοσηλεία του. Η 29χρονη, που είναι αξιωματικός του Στρατού και υπηρετεί στην Κρήτη απ’ όπου είχε έρθει με άδεια για να δει τους γονείς της, πήγε με δικό της μέσο στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα