Βία ανηλίκων: Πατέρας χτύπησε 16χρονους που απείλησαν και επιτέθηκαν στον 17χρονο γιο του

Ακόμα ένα περιστατικό bullying σημειώθηκε σε ελληνικό σχολείο, το οποίο μάλιστα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, με τους συγγενείς του θύματος να παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 17χρονος μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ στη Λαμία απειλήθηκε εντός του σχολείου από δύο 16χρονους. Συγκεκριμένα, οι μαθητές είπαν στον 17χρονο “ή θα γονατίσεις να προσκυνήσεις για να σε τραβήξουμε βίντεο και θα το ανεβάσουμε στα social media

ή θα σε μαχαιρώσουμε”, σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο Mega δημοσιογράφος του lamiareport.gr.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο ανήλικος αντέδρασε, με αποτέλεσμα οι δύο νεαροί να του επιτεθούν έξω από το σχολείο. Τότε ο μαθητής ειδοποίησε τον πατέρα και τον θείο του, οι οποίοι συνάντησαν τους 16χρονους στο κέντρο της πόλης, στην οδό Υψηλάντη, και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν. Σημειώνεται πως το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ ο πατέρας του 17χρονου συνελήφθη.

Προσοχή σκληρές εικόνες

Το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά βίας μεταξύ νεαρών ατόμων στη Λαμία έχουν αυξηθεί ανησυχητικά. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, σημειώθηκε συμπλοκή περίπου 30 ατόμων σε πεζόδρομο της πλατείας Λαού. Ένας νεαρός έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της ΟΠΚΕ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είχε πάνω του μαχαίρι και γκλοπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα