Βγήκε από την ΜΕΘ η Νανά Καραγιάννη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μετά από εννέα ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου «Αγία Όλγα», η ραδιοφωνική παραγωγός Νανά Καραγιάννη βγήκε εχθές από την εντατική και μεταφέρθηκε στο παθολογικό τμήμα του Νοσοκομείου.

Η κατάστασή της, ωστόσο, δεν παύει να θεωρείται πολύ σοβαρή, καθώς πολλά όργανά της έχουν υποστεί σημαντικές βλάβες εξαιτίας της νευρικής ανορεξίας που την

ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια. Όπως επισημαίνει ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Μιχάλης Κούρτης: «Τα πράγματα για την Νανά Καραγιάννη είναι δύσκολα όπως δύσκολα ήταν εδώ και πολλά χρόνια. Εχθές βγήκε από την εντατική και για την ώρα νοσηλεύεται στο παθολογικό».

Η ίδια πάντως θέλοντας να περάσει ένα αισιόδοξο μήνυμα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία και το μήνυμα που ανάρτησε.

Τι έλεγε πριν από λίγους μήνες

«Μπορώ να πω ότι το αποχαιρετώ πια το πρόβλημά μου γιατί ήταν πολλά τα χρόνια που ταλαιπωρήθηκα. Τώρα είμαι σε μια φάση που παίρνω κιλά και… θ’ ανατιναχτώ», δήλωνε πριν από λίγους μήνες η Νανά Καραγιάννη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μία αισιόδοξη δήλωση η οποία δεν είχε ωστόσο καμία σχέση με την πραγματικότητα καθώς σύμφωνα με πρόσωπα του στενού της περιβάλλοντος: «Η Νανά δεν μπορούσε να αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασής της και συνέχιζε να μην τρέφεται σωστά παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις των γιατρών. Η αυτοπροβολή της πάνω από λαχταριστές τούρτες και λουκούλλεια γεύματα δεν συνιστούσε τίποτε παραπάνω από ξεγέλασμα του ίδιου της του εαυτού. Όσο την ζήσαμε από κοντά είμαστε συγκλονισμένοι και θέλουμε να ελπίζουμε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι αναστρέψιμη».

Από το πλάι της Νανάς δεν φεύγει στιγμή η μητέρα της, η οποία αρνείται για την ώρα να προβεί στην οποιαδήποτε δήλωση με την υπόσχεση ότι «θα μιλήσω όταν με το καλό η Νανά επιστρέψει στο σπίτι».

Το άρθρο Βγήκε από την ΜΕΘ η Νανά Καραγιάννη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα