Η Μίνα Αρναούτη δείχνει τα τραυματισμένα της πόδια και λέει: «Δεν περνάω καλά»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μία φωτογραφία από το κέντρο στο οποίο υποβάλλεται καθημερινά σε φυσιοθεραπείες έβαλε η Μίνα Αρναούτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ο φακός του κινητού της εστίασε στα αδύναμα πόδια της, ενώ τη φωτογραφία συνόδευσε με το μήνυμα: «Δεν περνάω καλά».

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι, έσπευσαν να της δώσουν κουράγιο και να της ευχηθούν γρήγορη ανάρρωση.

Να θυμίσουμε πως η Μίνα επέβαινε στο μοιραίο τζιπ

της ημέρα του τροχαίου που κόστισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη, πέρασε 5 πολύ δύσκολους μήνες στην εντατική του Ευαγγελισμού, πήρε εξιτήριο και προσπαθεί να αναρρώσει και σωματικά και ψυχικά στο πατρικό της σπίτι στην Μυτιλήνη.

Όπως ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, παρακολουθείται από γιατρούς και κάνει φυσικοθεραπείες ώστε να μπορέσει μετά από τόσα χειρουργεία να περπατήσει ξανά, μιας και το τελευταίο διάστημα είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Δεν περνάω καλά…», ένα απολύτως φυσιολογικό συναίσθημα μιας και η υπομονή της έχει αρχίσει και εξαντλείται…

Το άρθρο Η Μίνα Αρναούτη δείχνει τα τραυματισμένα της πόδια και λέει: «Δεν περνάω καλά» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα