Βέροια ληστεία: Πάλευα με τους ληστές και ο κόσμος απλά κοιτούσε, λέει ο 63χρονος

Καρτέρι σε 63χρονο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, με σκοπό να τον ληστέψουν, έστησαν άγνωστοι το πρωί στη Βέροια. Για να του αποσπάσουν την τσάντα τον χτύπησαν και τον έσυραν με το αυτοκίνητο, με τους αυτόπτες μάρτυρες της ληστείας να παρακολουθούν την επίθεση χωρίς να κάνουν τίποτα για να την εμποδίσουν και να βοηθήσουν τον άντρα. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο παθών, δύο δράστες φορώντας μάσκες full face,

τον πλησίασαν την ώρα που αποβιβάστηκε από το όχημά του και κατευθυνόταν σε υποκατάστημα τράπεζας.

Όπως κατάθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας, ασκώντας σωματική βία εναντίον του, τού άρπαξαν ένα τσαντάκι ώμου που περιείχε 19.000 ευρώ σε μετρητά και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε όχημα όπου τους περίμενε συνεργός τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο 63χρονος υπέστη εκδορές στα χέρια και τα πόδια, ενώ οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Δεν τον βοήθησε κανείς

Σύμφωνα με την ανατριχιαστική περιγραφή που κάνει ο επιχειρηματίας υγρών καυσίμων η ληστεία έλαβε χώρα μέρα μεσημέρι, έξω από το κατάστημα τράπεζας στη Βέροια. Όπως αναφέρει ο επιχειρηματίας στον ιστότοπο Verianet.gr, στην αρχή του επιτέθηκε ο ένας από τους δύο ληστές, ο οποίος τον γρονθοκόπησε, αλλά επειδή δεν μπόρεσε να του αποσπάσει τη τσάντα που κρατούσε, βγήκε από το αυτοκίνητο και δεύτερος άντρας και του επιτέθηκαν και οι δυο.

Η πάλη διήρκησε μερικά λεπτά και μάλιστα για να μπορέσουν να του αποσπάσουν τη τσάντα, τον έσυραν με το αυτοκίνητο αρκετά μέτρα από το σημείο.

Όλα αυτά συνέβαιναν κάτω από τα βλέμματα παρισταμένων αλλά και διερχομένων, οι οποίοι παρακολουθούσαν το συμβάν και μέσα από τα αυτοκίνητά τους. Κι ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, πέρα από κάποιες φωνές, ουδείς προσέτρεξε σε βοήθεια μέχρι που οι ληστές αφού χτύπησαν άγρια και κατόρθωσαν να αποσπάσουν τελικά την τσάντα από τα χέρια του επιχειρηματία, μπήκαν στο αυτοκίνητο, και τράπηκαν σε φυγή.

Δείτε το βίντεο:
Keywords
Τυχαία Θέματα