Βενιζέλος: "Το ΠΑΣΟΚ θα ανέβει μαζί με τη χώρα"

Την άποψη ότι χωρίς το ΠΑΣΟΚ είναι ο βασικός πυλώνας στήριξης της κυβέρνησης εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην εφημερίδα «Realnews». Ο κ. Βενιζέλος τονίζει ότι «χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβέρνηση» αναλύοντας το γιατί και προσθέτει

χαρακτηριστικά «Το κίνημα κατέβηκε με τη χώρα και χάριν της χώρας και θα ανέβει μαζί με την άνοδο της χώρας».

Επίσης ο κ. Βενιζέλος αναφέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρει η κυβέρνηση με την τρόικα και αυτό γιατί η χώρα μας έχει εκπληρώσει τις συμβατικές υποχρεώσεις που απορρέουν από της δεσμεύσεις της για την εκταμίευση της δόσης που εκκρεμεί.

Αναφερόμενος στο θέμα των πλειστηριασμών, ο κ. Βενιζέλος τονίζει: «η δέσμευσή μας αφορά την πρώτη κατοικία του φτωχού και μεσαίου νοικοκυριού. Δεν αφορά πονηρούς μεγαλοοφειλέτες επιχειρηματικών δανείων που κρύβονται πίσω από την έννοια του φτωχού και μεσαίου νοικοκυριού. Το τρέχον οικογενειακό εισόδημα είναι επίσης σημαντικό κριτήριο για το ύψος της μηνιαίας ανεκτής δόσης όταν ρυθμίζεται ένα δάνειο».

Τέλος, αναφέρεται στα σενάρια για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας: «η συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος έδωσε ηχηρή απάντηση στα παραπολιτικά σενάρια και τη χυδαία θεσμικά πρόσκληση αποστασίας που διετύπωσε η κλειστή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα