Βενιζέλος: «Ψήφος εν γνώσει των ιστορικών συνεπειών για τη χώρα»

Κάλεσμα προς τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν εν γνώσει των ιστορικών συνεπειών της ψήφου τους «ώστε η χώρα το βράδυ της Κυριακής να μην μπει σε μια περιδίνηση και σε μια αμφισβήτηση», απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος προκειμένου «να μην αποκτήσουμε και πολιτική κρίση, τώρα που βγαίνουμε από την κρίση και πρέπει να κάνουμε μια τελική εθνική προσπάθεια όλοι μαζί», όπως είπε, σε συνέντευξή

του στη ΝΕΡΙΤ.

Επιπλέον, ο κ. Βενιζέλος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «E» (η οποία θα μεταδιδόταν αργότερα και στον τηλεοπτικό σταθμό «EXTRA»), τόνισε ότι η ψήφος στην Ελιά δεν είναι θέμα πολιτικής επιβίωσης του ΠΑΣΟΚ, αλλά της χώρας, γιατί «το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει για άλλο λόγο τώρα, μόνο για τη χώρα» και πως χωρίς αυτό δεν υπάρχει σταθερότητα, δεν υπάρχει «προοδευτική σταθερότητα» που σημαίνει «ολοκλήρωση της κίνησης προς τα μπρος».

Ο κ. Βενιζέλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα αποτελέσματα, εκτιμώντας, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «Blue Sky», «ότι θα είναι μια καλή μέρα η Δευτέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα