Βενιζέλος: Εθνική ομάδα δράσης κατά της ανεργίας

Σε παρεμβάσεις που όπως τόνισε έγιναν από το ΠΑΣΟΚ, στάθηκε ο πρόεδρος του Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κόμματος:

«Εμείς κατοχυρώσαμε την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς. Εμείς σταματήσαμε τις ομαδικές απολύσεις. Εμείς σταματήσαμε τη συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νομού για την τοπική αυτοδιοίκηση» υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, προσθέτοντας:


«Η ελληνική κοινωνία μπορεί να νιώθει πιο ασφαλής και σίγουρη, πιο κοντά στο αίσθημα της εξόδου από τη μέγγενη της κρίσης» .

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε με έμφαση ότι το τετράπτυχο στο οποίο κινείται το κόμμα είναι: όχι νέα δημοσιονομικά μέτρα, ναι σε διαρθρωτικά μέτρα, ναι στην προστασία ευπαθών ομάδων και στη στήριξη της πραγματικής οικονομίας.

«Συγκροτούμε την Εθνική Ομάδα Δράσης για την ανάσχεσης της ανεργίας. Τον οδικό χάρτη 10 βημάτων για την έξοδο από την κρίση, όπως παρουσιάστηκαν κατά στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του, ενώ σύμφωνα με αυτά που είπε για τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη ανοίγονται δυο ευκαιρίες: οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, και οι ευρωεκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα