Βενγκέρ καλεί… Κάμπελ!

Οι καλές εμφανίσεις του Τζόελ Κάμπελ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του τεχνικού της Άρσεναλ ο οποίος φαίνεται πως θα ζητήσει την επιστροφή του Κοσταρικανού στους «κανονιέρηδες».

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο Κάμπελ έχει δείξει πλέον πως μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της PremierLeagueκαι ο Αρσέν Βενγκέρ είναι έτοιμος να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Άρσεναλ. Ο άσος από την Κόστα Ρίκα, άλλωστε, είναι δανεικός στονΟλυμπιακό και αν όσα αναφέρουν η Mirrorαλλά και άλλες

αγγλικές εφημερίδες και ιστοσελίδες ευσταθούν, τότε δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» και να επιστρέψει στο «Νησί».

Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Βενγκέρ επικοινώνησε με τον Κάμπελ και του είπε μεταξύ άλλων πως «σε περιμένω στο Λονδίνο με περισσότερο χρόνο συμμετοχής», ενώ τον ποδοσφαιριστή φέρεται να παρακολούθησε άνθρωπος της Άρσεναλ στον αγώνα της Κόστα Ρίκα με την Παραγουάη, στον οποίο πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς τέρματα για λογαριασμό της Εθνικής ομάδας της χώρας του. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, βέβαια, μόνο θετική δεν είναι για τον Ολυμπιακό αφού θα «χάσει» έναν από τους κορυφαίους παίκτες του τη φετινή σεζόν.

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα