Βεγγαλικά – Ανάσταση 2020: Μπαλκόνια, ταράτσες, αυλές φωτίστηκαν και στην Πάτρα

Βεγγαλικά – Ανάσταση 2020: Ένα διαφορετικό Πάσχα από πολλές απόψεις ήταν το φετινό, με πολλούς συμπολίτες μας να κάνουν Ανάσταση στα μπαλκόνια και τις ταράτσες τους, όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το φαντασμαγορικό θέαμα που προσέφεραν τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, που στην Αθήνα έπεφταν

από διάφορα σημεία της πόλης.  Οι Αθηναίοι γιόρτασαν την Ανάσταση από τα μπαλκόνια και τα παράθυρα, ενώ τα μεσάνυχτα, την ώρα του «Χριστός Ανέστη», πυροτεχνήματα φώτισαν τον αττικό ουρανό. Πολλοί μάλιστα ήταν αυτοί που άναψαν συμβολικά φέτος κεριά αφού δεν μπορούσαν να πάνε στην εκκλησία.

Μπαλκόνια, ταράτσες, κήποι και αυλές φωτίστηκαν από άκρη σε άκρη και στην Πάτρα, στην πιο ιδιαίτερη Ανάσταση της σύγχρονης ιστορίας μας. Στις 12 τα μεσάνυχτα τα βεγγαλικά και τα βαρελότα φώτισαν την νύχτα, οι καμπάνες χτυπούσαν συνεχώς, ενώ οι περισσότεροι Πατρινοί βγήκαν με τις λαμπάδες στα μπαλκόνια τους και ευχήθηκαν χρόνια πολλά και «Χριστός Ανέστη». Το προαύλιο του Αγίου Ανδρέα μπορεί να ήταν άδειο, ωστόσο οι καμπάνες μετέδωσαν το αναστάσιμο μήνυμα.

Δείτε ακόμη“Ο ιός, μας έκανε να ξαναγνωριστούμε με τον εαυτό μας” – Το μήνυμα Μητσοτάκη για το ΠάσχαΕσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γιώργος ΠαρτσαλάκηςΥπουργείο Υγείας: 11 νέα κρούσματα, 2 ακόμη θάνατοι στη χώραCovid 19: Ο άνθρωπος, η μεγαλύτερη απειλήΤο Alphafreepress.gr σας εύχεται Καλό Πάσχα – Θα τα καταφέρουμε!
Keywords
Τυχαία Θέματα