Χριστός Ανέστη: Το Alphafreepress.gr σας εύχεται Καλό Πάσχα – Θα τα καταφέρουμε!

Χριστός Ανέστη: Με έναν πρωτόγνωρο τρόπο που θα μείνει χαραγμένος για πάντα στις μνήμες μας γιορτάζει φέτος την Ανάσταση του Ιησού όλη η χώρα αλλά και οι Έλληνες σε κάθε γωνιά του κόσμου εξαιτίας των μέτρων για αποφυγή των συναθροίσεων λόγω του νέου κορωνοϊού. Το «Χριστός Ανέστη» εψάλη σε άδειους ναούς και η πλειονότητα των πιστών παρακολούθησε την αναστάσιμη λειτουργία από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες και το Διαδίκτυο, μακριά από συγγενείς και φίλους. Οι ευχές, τα “σ΄αγαπώ”, τα αμέτρητα “μαμά μου έλειψες”, ειπώθηκαν πίσω από μια οθόνη. Άνθρωποι κάθε ηλικίας άλλωστε, έγιναν λόγω των συνθηκών

“εξπέρ” της τεχνολογίας, για να μπορούν να δουν τα παιδιά τους και τα εγγονάκια τους έστω κι έτσι.

Άδειοι δρόμοι και πλατείες, με αυστηρά απαγορευτικά στην κυκλοφορία, χωρίς μεγάλο πασχαλινό τραπέζι και γλέντια ή πολυάριθμες παρέες, είναι σίγουρα ένα πρωτόγνωρο σκηνικό. Ακόμα και το Άγιο Φως δεν διανεμήθηκε στους πιστούς και στις εκκλησίες φέτος. Το Αναστάσιμο μήνυμα ήχησε στα καμπαναριά των ναών και φωτίστηκε από τα πυροτεχνήματα. Οι Έλληνες φέτος, στα μπαλκόνια εύχονταν ο ένας στον άλλο Χριστός Ανέστη, ενώ τα πυροτεχνήματα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας έσκαγαν στον αέρια.

Στην Αθήνα το θέαμα ήταν εξαιρετικό και απαθανατίστηκε από χιλιάδες Έλληνες που ανάρτησαν φωτογραφίες και βίντεο με εικόνες από τα πυροτεχνήματα.

Δεν το χω ξαναδεί αυτό. Όλη η Αθήνα "φλέγεται" από βεγγαλικά.
Καλή Ανάσταση Χριστιανοί #Πασχα pic.twitter.com/SDTbI0zOFG

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστός Ανέστη, Alphafreepress, Καλό Πάσχα –,christos anesti, Alphafreepress, kalo pascha –