Βελτιωμένη... Γιουνάιτεντ

Με νίκη επέστρεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις υποχρεώσεις της στη Πρέμιερ Λιγκ, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0 στο πρώτο ματς για τους «16» του Τσάμπιονς Λιθγκ, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ πέρασαν με 3-0 από το «Χόθορνς» κόντρα στην Γουέστ Μπρομ.

Αυτό ήταν το δεύτερο σερί «διπλό» για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, καθώς είχε προηγηθεί και η νίκη με 2-0 στο Λονδίνο απέναντι στη Κρίσταλ Πάλας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν για 4η αγωνιστική

αήττητοι (2-2-0) και το θετικό για τη Γιουνάιτεντ είναι πως έδειξε βελτιωμένη, πλησιάζοντας στο -5 την 5η Τότεναμ! Η γηπεδούχος (δεν είχε τον Νικολά Ανελκά που έχει τιμωρηθεί) έμεινε για 8η αγωνιστική χωρίς νίκη (0-4-4) και είναι στο +1 από τη ζώνη υποβιβασμού...

Όπως είπαμε η αντίπαλος του Ολυμπιακού παρουσίασε μεστό πρόσωπο και δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, εάν εξαιρεθούν κάποια λάθη στην άμυνα στα πρώτα 20 λεπτά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν πλήρη έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν στο 34’ με κεφαλιά του Φιλ Τζόουνς, μετά από σέντρα του Ρόμπιν φαν Πέρσι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ ήταν ακόμη πιο σοβαρή! Η άμυνά της κατάφερε να σταματήσει τους αντιπάλους της και οι «κόκκινοι διάβολοι»... καθάρισαν τον αγώνα στο 65’. Κατάφερε και σκόραρε ο ΓουέινΡούνεϊ με κεφαλιά (ο διεθνής άσος πέτυχε γκολ για δεύτερο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα).

Στο 82’ ο Γουέλμπεκ κατάφερε να δώσει πανηγυρικό τόνο στην επιτυχία της ομάδας του, καθώς πέτυχε το 3-0 για τους «κόκκινους διαβόλους»!

Για τη Γιουνάιτεντ ακολουθεί το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» την επόμενη Κυριακή, πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στις 19 Μαρτίου!

ΠΗΓΗ:pamesports

Keywords
Τυχαία Θέματα