Συντονιστική επιτροπή εκπαιδευτικών ΔΕ σε διαθεσιμότητα: Είναι πια ξεκάθαρη η πρόθεση της κυβέρνησης για απολύσεις σε 13 ημέρες

Tweet

ΝΕΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ !!!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ 13 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Βρισκόμαστε μόνο 13 ήμερες πριν τη λήξη της διαθεσιμότητας εκπαιδευτικών και σχολικών φυλάκων και όλοι -εκτός από τους κυβερνητικούς βουλευτές που υποκριτικά ψεύδονται- γνωρίζουν ότι δεν έχει τοποθετηθεί κανείς σε νέες θέσεις και δεν υπάρχει το περιθώριο χρονικά να συμβεί

κάτι τέτοιο μέχρι την 22α Μαρτίου. Μας πάνε όλους για απόλυση κοροϊδεύοντάς μας, όπως οι Γερμανοί στο Νταχάου, κορόιδευαν (ότι θα τους κάνουν μπάνιο) όσους έριχναν στους φούρνους, στα κρεματόρια.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΥΣΤΑΤΟ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Κατατέθηκαν χτες στη Βουλή νέες τροπολογίες στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Διοικητικές Απλουστεύσεις – Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα» με τις οποίες, μεταξύ άλλων, διευκρινίζεται ότι κατά την προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημάρχων και περιφερειαρχών, δεν αναστέλλεται για όσους έχουν βγει σε διαθεσιμότητα ή κινητικότητα, η έκδοση πράξεων μεταβολής της υπηρεσιακής τους κατάστασης.

Η τροπολογία στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης «Διοικητικές Απλουστεύσεις – Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα» αναφέρει: στο άρθρο 41 προστίθεται η παράγραφος 4, (σελ. 4 και 7)

diathesimoiekp.blogspot.gr

Tags: Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών ΔΕ σε διαθεσιμότητα Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα