Βελόπουλος πόθεν έσχες – Γερμανία: Η εξήγηση για τα χρήματα στην Deutsche Bank

Βελόπουλος πόθεν έσχες – Γερμανία: Ο Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στον ρ/σ “Θέμα 104,6”, έδωσε απαντήσεις για την περιουσιακή του κατάσταση, την επόμενη ημέρα από την ανακοίνωση των πόθεν έσχες. Ο κ. Βελόπουλος στο πόθεν έσχες για τη χρήση 2018 δηλώνει εισόδημα 8.400 ευρώ και η σύζυγός του Όλγα Πετροπούλου, 11.573 ευρώ. Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, δηλώνει κατάθεση 434.282 ευρώ στην Deutsche Bank και άλλες καταθέσεις συνολικού ύψους 16.263 ευρώ. “Εγώ δεν έχω κρύψει ποτέ ότι η σύζυγός μου είναι από τη Γερμανία, ότι 50

χρόνια μένει εκεί, ότι έχω εταιρίες. Δεν τα έχω κρύψει όλα αυτά. Αλλά όταν κάνεις κοινή δήλωση με τη σύζυγό σου και στο πόθεν έσχες, τα εισοδήματα της συζύγου σου φαίνονται ότι είναι δικά σου. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε”, ανέφερε στο “Θέμα 104,6” ο κ. Βελόπουλος, και πρόσθεσε ότι “το 2018 η δική μου επιχείρηση δεν μοίρασε μέρισμα. Αν μου βρουν έναν πολιτικό αρχηγό να πληρώνει 200.000 φόρο τον χρόνο, να έρθουν να μου πούνε”.

Η κενή σελίδα του Αλέξη Γεωργούλη “Αριστερός και πονόψυχος” – Ζαλίζει το πόθεν έσχες του Παπαδημούλη

Αναφορικά με τις αιτιάσεις για το ύψος των εισοδημάτων του, “το 2018 η δική μου επιχείρηση δεν μοίρασε μέρισμα. Επανεπένδυσε στη χώρα. Άρα λοιπόν δεν υπήρχε εισόδημα. Με αυτήν την τακτική, λοιπόν, ο καθένας λέει, ό,τι θέλει”, δήλωσε. “Ας δουν, λοιπόν, το 2014, το 2015, το 2016, το 2019 και το 2020 τι δηλώνω. Ας μου βρούνε έναν πολιτικό αρχηγό που φορολογείται με 200.000 το χρόνο, φόρο να πληρώσει, ας έρθουν να μου το πούνε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εξαπέλυσε παράλληλα επίθεση και για απέναντι στην “ιδεολογική ηγεμονία της ψευτοαριστεράς”, στον απόηχο του τηλεοπτικού σπότ με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό, Χρήστο Λούλη. “Ξέρετε είδα πολύ χειρότερα σποτ επί ΣΥΡΙΖΑ εγώ, πολύ πιο σεξιστικά, πολύ πιο χυδαία και αγοραία” σχολίασε ο κ. Βελόπουλος και κατέληξε ότι δεν θεωρεί σεξιστικό το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Στη δημοσιότητα 1.072 «πόθεν έσχες», πολιτικών αρχηγών, υπουργών και βουλευτών
Keywords
Τυχαία Θέματα