«Βασιλιάς» στη Μαδρίτη ο Μπέιλ

Την αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ο Γκάρεθ Μπέιλ, στην επίσημη παρουσίαση του, τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτη στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το εξαετές συμβόλαιο που του πρόσφερε η διοίκηση της «Βασίλισσας».

«Η αποφασιστικότητα του Μπέιλ έκανε εφικτή την παρουσία του εδώ,» επεσήμανε ο πρόεδρος του Ισπανικού συλλόγου Φλορεντίνο Πέρεθ, αναφερόμενος στις πιέσεις που άσκησε ο Ουαλός στη διοίκηση της Τότεναμ,

προκειμένου η τελευταία να αποδεχθεί την πρόταση της Ρεάλ.

«Η στιγμή που ονειρευόσουν από παιδί έφτασε. Αυτό είναι το γήπεδό σου, αυτοί είναι οι οπαδοί σου, αυτό είναι το σπίτι σου», συμπλήρωσε ο πρόεδρος των «μερένγκες», δίνοντας το λόγο στον διεθνή μέσο.

Ο 24χρονος πήρε τη σκυτάλη κάνοντας μία σύντομη δήλωση στα ισπανικά, όπου χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στη Ρεάλ ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε, ενώ υποσχέθηκε να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει την κατάκτηση του 10ου ευρωπαϊκού της τίτλου.

Ο Μπέιλ έκλεισε τη συνέντευξή Τύπου με το σύνθημα "Hala Madrid" και τη γροθιά υψωμένη στον αέρα, χειρονομία που έφερε την αποθέωσή του από τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα