Βαρύ το τίμημα της πρόκρισης των Αλγερινών στους 16 – δύο νεκροί φίλαθλοι

Βαρύ και αιματηρό το κόστος που πληρώνει η Αλγερία για την πρόκριση της χώρας τους στους 16 του παγκοσμίου κυπέλου, κατά πρώτη φορά στην ιστορία της.

Δύο νεκροί και πάνω από 30 τραυματίες, ήταν το αποτέλεσμα τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, στους δρόμους.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης (1-1), οι Αλγερινοί φίλαθλοι βγήκαν στους δρόμους προκειμένου να πανηγυρίσει την τεράστια επιτυχία της.

Ωστόσο, ακολούθησε κάτι τραγικό. Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα. Ο κόσμος που βγήκε στους

δρόμους οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα, χωρίς να προσέχει, γεγονός το οποίο προκάλεσε το θάνατο δύο ατόμων αλλά και τον τραυματισμό 31 σε όλη τη χώρα.
Αξίζει να σημειωθεί πως και μετά την επικράτηση των Αλγερινών επί των Νοτιοκορεατών (4-2), υπήρξαν άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους. Συγκεκριμένα, πέντε θάνατοι σημειώθηκαν έπειτα από τροχαία δυστυχήματα ενώ ένας άντρας έχασε τη ζωή του λόγω εμφράγματος, στο δεύτερο γκολ της χώρας του.

The post Βαρύ το τίμημα της πρόκρισης των Αλγερινών στους 16 – δύο νεκροί φίλαθλοι appeared first on Attikipress.gr Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα