Τύρναβος : Πιθανή αρπαγή εξάχρονης από Ρομά-Αναζητούνται οι βιολογικοί γονείς της

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Εντοπίστηκε εχθές στον οικισμό των Ρομά στον Τύρναβο ένα κοριτσάκι μεταξύ 5-6 ετών, που σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας έχει απαχθεί από τους βιολογικούς τους γονείς.

Οι αστυνομικοί έχουν απομακρύνει το κοριτσάκι από τον καταυλισμό, ενώ οι φερόμενοι ως γονείς του ένας 42χρονος Ρομά και η γυναίκα του έχουν συλληφθεί. Μαζί τους διέμενε και ένας 45χρονος Ρομά που εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών, και ο οποίος διέφυγε της σύλληψης.

Σε ότι αφορά στο κοριτσάκι από την

έρευνα των αστυνομικών έχει προκύψει ότι έχει απαχθεί από τους βιολογικούς του γονείς, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια σχετική καταγγελία. Για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του κοριτσιού όσο και η σχέση του με τους δύο Ρομά -που φέρονται να είναι γονείς της- ελήφθη σχετικό γενετικό υλικό ώστε να διαπιστωθεί αν όντως υπάρχει μεταξύ τους βιολογική σχέση.

Ενώ για το ανήλικο κορίτσι -μετά το πέρας των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται- θα αναζητηθεί στέγη προσωρινής φιλοξενίας του.

Το άρθρο Τύρναβος : Πιθανή αρπαγή εξάχρονης από Ρομά-Αναζητούνται οι βιολογικοί γονείς της εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα