Τσιτσιπάς σήμερα – Παρίσι: Τι ώρα παίζει για την πρόκριση στα ημιτελικά του Paris Masters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διεκδικεί απόψε την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Paris Masters. Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετωπίζει (22:00, Cosmote Sport) τον Τόμι Πολ, Νο 31 στον κόσμο, και θα προσπαθήσει να κλείσει θέση στην τετράδα της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην καριέρα του. Κόντρα στον 25χρονο Αμερικανό, ο Τσιτσιπάς έχει στο παρελθόν δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, χωρίς να χάσει σετ. Ο Πολ, πάντως, έχει κάνει εξαιρετική

πορεία στο Παρίσι και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει αποκλείσει τρεις Ισπανούς παίκτες του Top 20 (Μπαουτίστα, Ναδάλ, Καρένιο Μπούστα). Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα γνωρίζει πριν ξεκινήσει ο αγώνας του τον αντίπαλό του στους «4», καθώς ο Νόβακ Τζόκοβιτς αντιμετωπίζει περίπου στις 20:00 τον πολύ καλό Ιταλό Λορέντσο Μουζέτι, Νο 23 στην παγκόσμια κατάταξη. Στους άλλους προημιτελικούς θα μονομαχήσουν Τιάφοου-Αλιασίμ και Αλκαράθ-Ρούνε.

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στο top-3 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΠ, μετά από το Paris Masters. Ο Έλληνας τενίστας που έχει εξασφαλίσει και φέτος τη συμμετοχή του στο ATP Finals στο Τορίνο εξασφάλισε το Νο3 μετά από τον αποκλεισμό του Κάσπερ Ρουντ στο Masters της γαλλικής πρωτεύουσας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει στο Masters και θα φτάσει στο Νο2 εάν κερδίσει την κούπα για πρώτη φορά στην καριέρα του. Θα … ρίξει από το Νο2 τον Ράφα Ναδάλ που αποκλείστηκε νωρίς από τον Πολ και θα ανέβει εκείνος στη δεύτερη θέση. Στο χθεσινό ματς με τον Ντάνιελ Έβανς, έκανε ελάχιστα λάθη και σέρβιρε αποτελεσματικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα