Τσιόδρας – κορονοϊός: Το ευχαριστώ της Άννας Νταλάρα

Τσιόδρας – κορονοϊός: Από την ώρα που ανακοίνωσε την πρόθεσή του να σταματήσει την καθημερινή ενημέρωση από τηλεοράσεως για την εξέλιξη της πανδημίας, αφού όπως είπε, ο κορονοϊός έχει πλέον περιοριστεί σημαντικά και η περίφημη καμπύλη έχει επιπεδωθεί, χιλιάδες πολίτες έσπευσαν να γράψουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθηγητή. Στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρας που δεν μας καθήλωσε μόνο με τις γνώσεις του και μας εφοδίασε με τις απαραίτητες

πληροφορίες ώστε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, αλλά μας εμψύχωσε και μας έδωσε μάθημα ανθρωπιάς. Μας συγκίνησε με τον τρόπο που απευθύνθηκε στους Έλληνες και μας έκανε να νιώσουμε συμπολίτες. Κάπως έτσι οι περισσότεροι τηρήσαμε τα μέτρα με υπομονή, ακολουθώντας με απόλυτη εμπιστοσύνη όσα μας έλεγε καθημερινά στις έξι. Δεν μας τρόμαζε, δεν μας μετέφερε μονάχα αρνητικές ειδήσεις. Και μπορεί να μας χώριζε κάθε φορά μία απόσταση με τον κ. Τσιόδρα, ωστόσο μαζί του ζήσαμε στιγμές χαράς, λύπης, στεναχώριας, προβληματισμούς, συγκινητικές στιγμές, ακόμη και στιγμές οργής μιας και τα μέτρα που περάσαμε μόνο εύκολα και απλά δεν ήταν.

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας έριξε χθες “αυλαία”. Απευθύνθηκε συγκινημένος στον ελληνικό λαό και με έναν γλαφυρό λόγο αποχαιρέτησε με αισιοδοξία και ελπίδα το καθημερινό του μετερίζι. Πλέον επιστρέφει κι αυτός, όπως όλοι, στην κανονικότητα με την ευχή να μη χρειαστεί να επιστρατευθεί ξανά για δυσάρεστους λόγους. Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν διαδικτυακά να πουν ένα μεγάλο “ευχαριστώ” και η Άννα Νταλάρα που έκανε μια συγκινητική ανάρτηση με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο, που όπως σημειώνει, δε γνωρίζει.

Έγραψε η Αννα Νταλάρα:

Πόσα πολλά χρωστάω σ έναν άνθρωπο που δε γνωρίζω…Σας ευχαριστούμε κύριε Τσιόδρα.

Δείτε ακόμηΤο “ευχαριστώ” της Άννας Νταλάρα στους γιατρούς – Έσωσαν αγαπημένο της πρόσωποΤο συγκλονιστικό αντίο Τσιόδρα – Ποιος έγραψε το ποίημα, η ανάρτηση της ΑκρίταΧυδαία επίθεση Βαξεβάνη σε Τσιόδρα“Μαζί του, οι Έλληνες ξέρουν πως δεν θα συνομιλήσουν με τον θάνατο” – Εκπληκτικό αφιέρωμα της Le Figaro στον ΤσιόδραΤα καταφέραμε! Τέλος η ενημέρωση, το συγκινητικό αντίο ΤσιόδραΗ εξομολόγηση των γονιών του Σωτήρη Τσιόδρα: “Προσευχόμαστε για το παιδί μας”
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιόδρας –, Άννας Νταλάρα,tsiodras –, annas ntalara