Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Και πάλι καλά ήταν

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο «Έτιχαντ»! Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «πολίτες» να μπαίνουν με πατημένο το γκάζι. Έπαιξαν επιθετικά και απείλησαν αρκετές φορές τους «ερυθρόλευκους». Στο 12’ ο Τόρες έκανε το 1-0 και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Οι Λονδρέζοι συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού.

Οι φάσεις έπεφταν βροχή και οι δευτεραθλητές Αγγλίας θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα γκολ πριν την ανάπαυλα. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να αντέξει, όμως. Την ίδια ώρα, πάντως, δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά και να απειλήσει την εστία του Έντερσον. Έτσι, δεν άλλαξε κάτι και η Μάντσεστερ οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Ολυμπιακός ανέβασε λίγο την απόδοση του και προσπάθησε να παίξει πιο επιθετικά. Πήρε μέτρα στο γήπεδο και έκανε κάποιες καλές φάσεις.  Μάλιστα, στο 54’ ο Βαλμπουενά έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Ενώ, λίγο αργότερα και ο Χολέμπας θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν από δυνάμεις και έτσι η Σίτι χτύπησε ξανά και διπλασίασε τα τέρματα της. Στο 81’ο Ζεσούς έκανε το 2-0 και στο 90’ ο Κανσέλο σημείωσε το τελικό 3-0. Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι έμειναν στην κορυφή του ομίλου, ενώ ο Ολυμπιακός έπεσε στην τρίτη θέση.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Τόρες 12’, Ζεσούς 81’, Κανσέλο 90’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε (Ισπανία), Βοηθοί: Χουάν Κάρλος Γιούστε (Ισπανία), Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ (Ισπανία) VAR: Χοσέ Μαρία Σάντσεθ (Ισπανία)

Μάντσεστερ Σίτι (Π. Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ (Κανσέλο 82’), Στόουνς, Ακέ, Ζιντσένκο, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Τόρες, Φόντεν (Ρόντρι 69’), Μαχρέζ (Ζεσούς 69’), Στέρλινγκ (Σίλβα 82’).

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (Πέπε 46’), Καμαρά (Μασούρας 73’), Εμβιλά, Βαλμπουενά (Σουντανί 85’), Ραντζέλοβιτς (Μπρούμα 46’), Ελ Αραμπί (Χασάν 76’).

Δείτε ακόμη: Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στις εκλογές του 2020Στον αέρα οι “κόκκινες” έδρες και οι “κόκκινες” προπονήσειςΤα χρώματα του παραστρατιωτικού UVF στην εμφάνιση της Λίνφιλντ!
Keywords
Τυχαία Θέματα